Satul sa uit geamurile deschise dupa ce incui masina, ma hotarasem sa imi extind alarma in asa fel incat sa se inchida geamurile automat la armarea ei. Din ce m-am interesat afacerea asta ma duce la 110$ pentru cele 4 geamuri. Mi se pare cam piperat... Mai exista si alte solutii mai ieftine?
inchidere geamuri la armare alarma
Started by LaScurt, dec 14 2004 11:12
4 replies to this topic
Scris 15 decembrie 2004 - 09:18
Din ce mi-au explicat aia de la service, nu este vorba de niste simple legaturi. M-au aburit ca trebuie montate 4 relee care sa detecteze suprasarcina la inchiderea geamurilor ca sa stie cand sa nu mai roteasac motorasele. Si cica d-aia ar fi complicat. Dar mie 110 coco tot mi se pare mult pentru asta...
Scris 21 septembrie 2005 - 05:52
nu conteaza unde e electronica...ca tot un sistem similar este, ca e bloc comun cu comutatorul sau nu cred ca e irelevant.
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!
Scris 21 septembrie 2005 - 06:03
Citeaza
Originally posted by MirceaM
Este interesant ca NU exista modul electronic separat pentru geamuri electrice, electronica se afla in interiorul butonului.
Este interesant ca NU exista modul electronic separat pentru geamuri electrice, electronica se afla in interiorul butonului.
Si cum isi da seama butonu' ala cand geamul a ajuns sus de tot sau jos de tot daca zici ca n-are modul separat?
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi