Salt la continut

* * * * * 1 Voturi

Jaguar XF (noul Jag S-type)

177 replies to this topic

#176 mecea

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 649 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3 F25
  • Motorizare:2.0d AG8

Scris 01 martie 2012 - 09:03

Vezi postareableunightdanger, la 29 februarie 2012 - 05:01 , a spus:

cine stie ce minunatie de led ii lipseste din lista de echipamente de siguranta activa/pasiva....

safety assist are 71% exact cat are si x3 sau q5, prin constrast insa si x3 si q5 au 5 stele pentru ca au punctat considerabil peste la protectie pasageri/copii/pietoni, iar de concurentii directi a6/5/e nu zic nimic pentru ca dupa rezultatele alea par realmente in alta clasa decat xf-ul

Vezi postareapejte, la 01 martie 2012 - 08:57 , a spus:

N-are emblema care trebuie pe capota, nu?

nu este vorba de emblema, nu imi place cum arata, nu stiu de ce, nu mi-a placut deloc, cum de altfel si s-type-ul mi s-a parut vomitiv, xk-ul insa intotdeauna m-a facut sa balesc dupa el, chestie de gusturi ... xjs-ul este una din masinile mele de vis, cand eram copil prin cluj era unul cu numere de italia, absolut senzational.

un alt model care imi place mult de la ei este x-type, si e chiar accesibil
Posted ImageBMW X3 F25 2.0dA / VW Golf MK5 R32
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#177 greierasul

Membru senior

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:

Scris 08 martie 2012 - 03:15

Sa fim seriosi, masina arata foarte bine, mai ales daca s-ar fi chemat Audi, dar designul actual mie personal mi se pare ca nu are nicio legatura cu firma Jaguar. Este doar o limuzina bine desenata dar vandut proiectul cui nu trebuie. Un Jaguar trebuie sa aibe si ceva urat in el, tipic englezesc, asa are farmec. Au exagerat si cu cromul la varianta ultima cu facelift, ca sa nu mai amintesc de limuzina lor de top, au si ei manelistii lor ;) Cele 4 stele la euroncap sunt cam rusinoase sincer vorbind, pentru un client mai dezghetat la minte scorul acesta va atarna semnificativ in alegerea masinii. Tragand linie trebuie observat ca Jaguar a iesit din mazga in care se afundase in anii 80-90, chiar daca in 2011 au avut o aparitie mai apatica pe piata. In general la aceasta clasa de masini, rapoartele de vanzari creioneaza destul de bine calitatea masinii.

#178 Fanatic

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.387 Mesaje:
  • Marca:Honda
  • Model:CTR FN2
  • Motorizare:2.0

Scris 08 martie 2012 - 05:10

Sunt rusinoase, dar uite mie nu mi-ar pasa ca are 4 sau 5. Important e sa nu aiba 3 ;)
Posted Image

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi