Le-am tot schimbat in ultima vreme, mai putin i30-ul pe care il am de aproape 2 ani. Si m-am convins ca, "orezarele" reprezinta o achizitie mai mult decat interesanta in raportul calitate-pret-dotari. Ma refer la cele la 2nd, orezara noua nu mai imi iau in veci avand in vedere deprecierea catastrofala. E adevarat ca-s mai din topor, mai uratele, mai troncanitoare dar compenseaza la alte capitole. Acum sa vedem ce-i poate pielea asteia. Masina e mare spre imensa : 4.73 lungime / 1.80 latime. E nitel cam mare fata de ce aveam nevoie insa am preferat-o datorita pretului de achizitie ( cam cat octavia tour din 2004-2005 ). Mi-am dorit octavia, insa O2 e prea scumpa iar tour e prea slab dotata si foarte foarte rulate, majoritatea fiind de la 150k in sus.
An fabricatie : 2006 pe geamuri / 2007 in carte / 2008 inmatriculata
Motor 2.0 - 140 cai
Dotari : tot fara piele (din fericire) si jante aliaj
km 130.000 ( Relu mi-a zis ca-s prea multi

) M-am gandit ca, 130k in 3 ani inseamna totusi mult interurban. Sper ca nu taxi, semne de genul asta nu are ( vopsea nezgariata, usi spate care nu stau deschise etc ).
Mai am de bibilit la ea multe maruntisuri, gen revizie, frane semi-blocate, un geam care nu coboara ( posibil sa fi fost lovita usa).
Ca fapt divers masina a costat aprox 22-24.000 de noua

Mi se pare incredibil ca cineva a dat atatia bani pe asa ceva, aveai ce sa iei foarte misto, chiar si in 2008. In fine, le zic merci
Dupa ce o pun la punct o s-o si testez calumea inclusiv consumul ( @Bleu )

. Ma astept la 9-10-11 urban , afara 6-7.
Arata bine neagra, dar preferam alta culoare evident.
Poze naspa cu tel :