Declar din start ca verdele de pe foresterul vechi mi se pare odios.
Se poate schimba ?
Relu, pregateste-te !
Iluminare instrumentar de bord Forester
Started by alias, mar 14 2011 11:17
9 replies to this topic
Scris 14 martie 2011 - 11:17
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 14 martie 2011 - 11:21
Orice se poate schimba. Bani sa ai 
Ti-ai luat padurar?
Ti-ai luat padurar?
Scris 14 martie 2011 - 11:27
Acus acus. Vezi ce problema importanta am.
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 15 martie 2011 - 10:08
Pai ai dat outback-ul vechi ca sa iei forester vechi? Sa inteleg ca asta e cu suflatoare?
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 15 martie 2011 - 10:34
Chiar asa, Alias, ce ti-ai luat? Stiu ca erai nemultumit ultima oara cand ne-am intalnit de spatiul din Impreza, dar nu ma asteptam sa iei masuri asa de repede!
Iar daca ai luat tot aspirata, o sa-ti cer respectuos voie sa te-njur, ca poate ti-l dadeam p-al meu si-mi luam eu cu suflatoare!
Insa da, ai dreptate, coloritul e odios. Eu m-am obisnuit, pentru ca pe de o parte e suficient de odihnitor, pe de alta parte exact la fel am si la troaca de accent, deci nu fac eforturi de pe una pe alta si invers!
Iar daca ai luat tot aspirata, o sa-ti cer respectuos voie sa te-njur, ca poate ti-l dadeam p-al meu si-mi luam eu cu suflatoare!
Insa da, ai dreptate, coloritul e odios. Eu m-am obisnuit, pentru ca pe de o parte e suficient de odihnitor, pe de alta parte exact la fel am si la troaca de accent, deci nu fac eforturi de pe una pe alta si invers!
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 15 martie 2011 - 10:37
Las' ca am io sprai rosu !
Scris 15 martie 2011 - 10:43
Te-ai taiat la dejet si ai nimerit o artera?
PS: Disclaimer: Nu pot fi facut raspunzator de ceea ce scriu, intrucat sunt putin racit, iar la o crestere a temperaturii corpului cu juma de grad, creierul meu deja functioneaza haotic si intrerupt.
PS: Disclaimer: Nu pot fi facut raspunzator de ceea ce scriu, intrucat sunt putin racit, iar la o crestere a temperaturii corpului cu juma de grad, creierul meu deja functioneaza haotic si intrerupt.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
Scris 15 martie 2011 - 10:48
Stati ca nu am dat inca banii pee ea. Am la dispozitie ambele variante. Pentru suflatoare insa va trebui sa dau Impreza.
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 15 martie 2011 - 11:00
Frank SF, la 15 martie 2011 - 10:08 , a spus:
Pai ai dat outback-ul vechi ca sa iei forester vechi? Sa inteleg ca asta e cu suflatoare?
Mai in gluma mai in serios am in plan si o Tribeca peste ceva vreme. Pentru pustan
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 15 martie 2011 - 02:09
parca George avea de vinzare acum ceva vreme un Tribeca, al mamei lui, insa pina la urma s-a hotarit sa nu il mai dea....
www.boldfrank.ro
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi