Leon, place design-ul foarte mult, cel interior nu incanta dar nici nu deranjeaza.
O2 , place spatiul imens al portbagajului la care se adauga hayonul, designul nu deranjeaza
G5 , place designul dar nicidecum ca leon
Ceed/i30 sunt alegeri bune oricand, insa avandu-le pe ambele parca nu as lua la fel, mi se pare absurd. Focus nu stiu de ce nu atrage, nu deranjeaza cu nimic insa e fad. Vb de modelul fara face lift.
Daca mai sunt si alte modele din clasa asta sau superioara sa le spuneti, fara frantuzoaice si italienesti. Nu vreau nici Astra H. Nu m-ar deranja nici un Altea dar e doar un gand, concret nu cred ca as lua.
Orice vom lua, va face vizita la re-soft
Marele avantaj este ca nu ne grabim deloc, ne descurcam cu o masina cateva luni pana sa gasesc "cea mai cea" sau mai iau una mica daca prind vre-o ocazie. Pana atunci sa vad ce ar alege si altii, in functie de experientele avute personal sau ale apropiatilor, mai ales cele negative. Ma feresc de forum-urile mono marca, consider ca doza de subiectivism e mai ridicata decat aici.
Ocazii am tot gasit dar nu aveam banii, credeti-ma : cu rabdare gasesti masinile de mai sus in jurul acestei sume intretinute ok si de la persoane ok. Si vine iarna
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 03 octombrie 2010 - 09:48