Deci, DA, ieri "salvarea" a facut tot traseul cap coada. Am plecat din Bucuresti in jur de ora 8, la 12 eram la Novaci si am inceput urcarea. Intradevar, s-a lucrat in draci. Pe banii cui...nu mai conteaza. Important e ca se lucreaza si cred ca pana la sfarsitul anului, in primavara, cel mai tarziu, va fi asfaltat in intregime. Partea frumoasa a traseului e pana la intersectia cu drumul de duce catre Voineasa. Eu am ales sa merg spre Sebes. Am inteles sa se asfalteaza si bucatica spre Jina, cu iesire in Poiana Sibiului, ceea ce ar fi grozav, deoarece se scutesc vreo 50km, drumul pana la Sebes. Am vrut sa cobor pe TRansfagarasan, dar, se facuse deja 5 si ceva cand am plecat din Sebes, vremea era usor schimbatoare, asa ca, am preferat sa nu risc si am venit pe Valea Oltului. La 11 seara eram acasa.
Poze un pic mai tarziu sa le developez.
Oricum, nu am facut prea multe pt ca nu eram in pasa de pozat.

Maybe next time. Overall, nu e un drum usor pt o zi, dar merita facut.
Ce nu mi-a placut: in zona Ranca se construiesc case si casute in draci...haotic...specific RO.
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Culmea, nu am prea dat de melteni pe drum. Chiar am fost incantat ca nu mi-a stricat nici unul cheful.
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."