Ceas de mana
Started by Aer Curat, aug 05 2010 08:06
59 replies to this topic
Scris 10 septembrie 2011 - 04:26
La mine e mai mult vorba de placerea de a purta un ceas pe care mi l-am dorit
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Scris 10 septembrie 2011 - 04:43
oaspetele, la 10 septembrie 2011 - 04:20 , a spus:
da ce ma, n-aveti telefone sa va uitati la cat e ceasul ??

Hehe...exact asa gandeam si eu pana anul trecut. Acum pun mai mult pret pe un ceas elegant decat pe un telefon, detaliile si finisajele unui ceas ceva mai scump (peste 500euro) mi se par impresionante.
Scris 10 septembrie 2011 - 05:30
Ceasul reprezinta singura "bijuterie" barbateasca, si pentru unii ceasurile pot fi chiar o pasiune.
In plus, pentru orice individ ordonat, a sti in orice moment cat este ceasul e un lucru extrem de important.
Pretul unui ceas reprezinta minim 90% detalii/finisaje/calitate, si mecanismul restul. Sunt cateva exceptii, dar extrem de putine.
In plus, pentru orice individ ordonat, a sti in orice moment cat este ceasul e un lucru extrem de important.
Cineva, la 10 septembrie 2011 - 04:43 , a spus:
... detaliile si finisajele unui ceas ceva mai scump (peste 500euro) mi se par impresionante.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 septembrie 2011 - 05:27
Scris 11 septembrie 2011 - 07:57
Eu mi-am facut damblaua acum vreo 2 luni si mi-am luat un ceas pe care sa il port cu mine in fiecare zi, desi nu ma uit la ceas mai mult de 2 ori pe zi. Am avut situatii lcu clienti unde eram singurul agarici fara ceas, si daca tot ii zice singura bijuterie masculina, 

Modelul mi-a atras prima data atentia intr-un duty-free, si apoi saptamanal pe okazii.ro, unde un Titel pe la noi vinde modelul asta cu zecile, la 1/3 - 1/2 din pretul de Duty-Free din toata lumea (New York, Frankfurt, Hong-Kong, Singapore). Pana la urma mi-a fost teama sa nu iau vreo teapa si sa raman cu designul, asa ca l-am comandat in SUA cand l-am prins la jumatate de pret in oferta la un retailer autentic Tissot.
Ati lua ceasuri d-astea de firma de la noi de pe okazii, bazat doar pe cutie si design? Eu m-am framantat cu intrebarea ~3 luni, si am amici care mi-au spus ca dupa ce au dat o gramada de bani pe modele originale Tissot, Citizen, Seiko, acum ar lua lejer de pe okazii la un pret mai mic, chiar daca e riscul ca sa nu fie originale.

Modelul mi-a atras prima data atentia intr-un duty-free, si apoi saptamanal pe okazii.ro, unde un Titel pe la noi vinde modelul asta cu zecile, la 1/3 - 1/2 din pretul de Duty-Free din toata lumea (New York, Frankfurt, Hong-Kong, Singapore). Pana la urma mi-a fost teama sa nu iau vreo teapa si sa raman cu designul, asa ca l-am comandat in SUA cand l-am prins la jumatate de pret in oferta la un retailer autentic Tissot.
Ati lua ceasuri d-astea de firma de la noi de pe okazii, bazat doar pe cutie si design? Eu m-am framantat cu intrebarea ~3 luni, si am amici care mi-au spus ca dupa ce au dat o gramada de bani pe modele originale Tissot, Citizen, Seiko, acum ar lua lejer de pe okazii la un pret mai mic, chiar daca e riscul ca sa nu fie originale.
Scris 11 septembrie 2011 - 08:21
Daca ar fi o replica foarte bine facuta, as lua. Modelul tau e foarte fain!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Scris 11 septembrie 2011 - 08:25
Pe okazii exista foarte multe lucruri bune, chiar si ceasuri.
Scris 06 octombrie 2011 - 06:18
m-am luat si eu ceas,Casio G Shock 9200 Riseman
Scris 06 octombrie 2011 - 09:26
Alex,welcome to the club...............
in ziua da azi banii nu ie totul,informatzili ie totul.....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi