Salt la continut

- - - - -

schimbare becuri faza scurta si ceata

8 replies to this topic

#1 voinea

chiptuner

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.207 Mesaje:
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf R32
  • Motorizare:3.2 V6

Scris 06 martie 2003 - 08:20

domnilor am tot cautat pe la noi becuri H7 pentru faza scurta la Golf IV (deci far clar)
Care din cele doua variante din poll le stiti cum arata si le preferati ?
HALOGEN VISIONPLUS (LUMINOZITATE +50%) H7 12V 55W PX26D
HALOGEN BLUEVISION H7 12V 55W PX26D

Si pentru ca am inceput topicul vreau sa discutam si de becuri H3. vreau sa schimb si pe cele de sub lupa de la lumina de ceata. Stie careva cum arata BlueVision acolo ?

Va rog vrea raspunsuri numai referind la masini cu far clar ! nu vrea sa stiu ca pe daewoo sau dacia arata ala super ala nu ca nu are relevanta cu farul de Golf.Deci vreau raspunsuri de la cei care au sau au vazut pe far clar (bora,audi 00->, megane, bmw etc. stiti voi)

Daca venit cu raspunsul altele vreau sa stiu exact ce altul unde il vinde in romania si daca stiti si pe web un link cu date pt bec e perfect. ROG sa nu mi se posteze posturi lungi si inutile (vizez aici in special pe chris care ii apreciez ce gaseste si e bun dar, aici e Romania si de aici vreau sa le iau, sa pun eu mana pe ele inainte de a le monta). Deci votati in functie de dorinta, cunostinte si aratati cu degetul spre cate o masina cu aceste becuri daca puteti.

[Edited on 6-3-2003 by voinea]

#2 voinea

chiptuner

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.207 Mesaje:

Scris 06 martie 2003 - 08:21

am votat cu BlueVision desi nu stiu cum arata. Daca nu votam nu as fi vazut cum e rezultatul poll-ului.
Uite si o poza cu far de bora. Becul din dreapta arata ca blue vision ?? sau nu ?

#3 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.369 Mesaje:
  • Marca:3 rombi frumoşi
  • Model:Pampas cat
  • Motorizare:6 în unghi

Scris 06 martie 2003 - 10:33

H7 - Xenon halogen lamp (pair-pack)
12V-100W-PX26d - Not approved for road use. Off-road and racing use

Eu am din astea, ce e drept H4, nu H7, si sunt ok. Lumina e foarte apropiata de cea a xenonului (dar nu la fel de intensa) asta pentru ca s-a folosit si xenon in procesul de fabricatie al becului.
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#4 voinea

chiptuner

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.207 Mesaje:

Scris 06 martie 2003 - 06:21

de unde le-ai cumparat ?

#5 voinea

chiptuner

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.207 Mesaje:

Scris 11 martie 2003 - 08:45

Citeaza

Originally posted by al_ex
Am vazut BlueVision si nu m-au impresionat. E drept ca sint destul de albastre, dar nu dau destula lumina. Eu mi-am pus VisionPlus (e drept ca pe H4). Diferenta e mare fatza de halogenele obisnuite.

ce masina ai ? ai far cu sticla clara sau cu striatii ?

#6 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.369 Mesaje:

Scris 13 martie 2003 - 12:48

De ce oare prevad ca se va ajunge din nou la discutii in contradictoriu pe tema becurilor, acum ?

De ce albastre, de ce albe, de ce de 100W, de ce de 55W (si comparatia este facuta aiurea, ar fi trebuit facuta 90 cu 55, sau 100 cu 60, asta din cauza ca becuri de 110x100 sunt ff rare si de obicei facute prin Emirate), de ce galbene, de ce le schimbati, etc.

Fiecare este liber sa-si aleaga modelul si tipul de bec pe care il vrea si care i se pare mai bun, de aceea si oferta este pe masura.

Atita timp cit in far se pune un bec de calitate si se regleaza pe stand, nu conteaza ca schimbi unul de 60W cu unul de 100W, nu deranjezi pe nimeni. Din punctul meu de vedere este acceptabila toata gama de nuante - galben/blue/xenon etc.

In schimb, ce mi se pare de un stupid absolut, este inlocuirea becurilor de pozitie cu becuri verzi/rosii/albastre. In special la Dacii.

#7 voinea

chiptuner

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.207 Mesaje:

Scris 13 martie 2003 - 04:41

Citeaza

Originally posted by Swiby
In schimb, ce mi se pare de un stupid absolut, este inlocuirea becurilor de pozitie cu becuri verzi/rosii/albastre. In special la Dacii.

subscriu si eu la parerea asta.

#8 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.369 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2005 - 09:41

S-a mai discutat problema asta pe diferite alte thread-uri. Parerea mea este ca daca ai farurile reglate si faza scurta (de intalnire) bate exact acolo unde trebuie, la ~30 m in fata masinii, poti sa ai cati w vrei.

#9 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.369 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2005 - 10:46

Citeaza

Originally posted by AdrianCiocalau
3. Sunt impotriva celor care isi pun becuri mai mari pe masina gen 100W si incomodeaza pe toata lumea, mai ales cei care au junghiuri de masini cu faruri nereglate de 10 ani care vor sa vada carul mare de la volan.

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine.
la Cielo am din '97 becuri "neconforme" si nu am primit nici un flash pana acum (mai ales ca circula mult sotia cu Cielo, sigur mi-ar fi spus).
La Pajero am becuri de 35 W si nici cu astea nu am vreo problema.

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi