sau iei direct un sti ...
Tuning Subaru
Started by bakero, iul 11 2009 12:21
84 replies to this topic
Scris 16 iulie 2009 - 11:37
imatur pentru ca am subaru.
Scris 16 iulie 2009 - 11:44
Eh ideea era de spatiu la Forester si de alta utilitate.
Honda Civic Type-R + Honda Accord
Scris 16 iulie 2009 - 11:58
cayenne turbo
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 16 iulie 2009 - 12:05
Intai vila-n "Pipera" or whatever sa am unde sa-l parchez :laugh:
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 16 iulie 2009 - 12:11
Scris 16 iulie 2009 - 12:28
dinoc, la Jul 16 2009, 12:44 PM, a spus:
Eh ideea era de spatiu la Forester si de alta utilitate.
Daca pui o suspensie corecta + o resoftare adevarata, crede-ma ca nu-ti mai trebuie altceva. Nu uita ca daca iei sec demarajul 0-100 si compari wrx vechi cu sti vechi, gasesti 0,5 sec !!! Intr-o utilizare normala, casnica, crezi ca ai tinji dupa jumatatea aia de secunda ? Discutind strict dpdv al familistului ( adica eu ), ma felicit ca am ales wrx si nu STI. Prefer sa pierd suspensia super sportiva si frinele super sport in favoarea unui confort pentru mine si familia mea. Nu mai vorbim de asa zisul "minus" al turbinei mici, care pentru mine e un foarte mare plus prin aia ca motorul meu pleaca in presiune muuult mai de jos ca un STI. Daca mai pun si raportul de compresie mai mare ( la wrx ) care face motorul sa traga mult mai bine in presiune negativa, avantajele -cel putin pentru mine- eclipseaza lipsurile fata de STI.
WRX-ul e o masina excelenta de zi cu zi, care stie sa fie si blinda, dar si artagoasa, cu care nu te faci de ris in fata multor masini sport de 2 ori mai scumpe
STI-ul e o super masina, un adevarat pur singe, dar care nu se poate folosi ca masina de zi cu zi decit daca esti holtei si nu te deranjeaza suspensia super rigida.
l.e.
Nici nu bate la ochi orezara. O lasi oriunde ...
Scris 16 iulie 2009 - 02:16
Da ai dreptate, doar ca, din ce-am inteles transmisia non-STI nu-i prea fiabila si de aia ma tenta una de STI, plus ca are 6 rapoarte.
La o adica as muta si diferentialele si DCDD-ul , daca o fi sa gasesc una cu dauna totala.
La o adica as muta si diferentialele si DCDD-ul , daca o fi sa gasesc una cu dauna totala.
Scris 16 iulie 2009 - 03:38
E si nu e adevarat faptul ca transmisia de wrx nu e fiabila. La mersul normal pe strada/circuit e super robusta. Daca vrei sa mergi la liniute, ai sanse intr-adevar sa crape, ceea ce nu se intimpla la STI. Dar pe de alta parte, transmisia de STI e cam singura care tine la cursele de drag ...
Diferentialele fata si central sunt in cutie, care nici macar fizic n-au legatura una cu alta. In plus de asta, la curba de cuplu a wrx-ului, cutia cu 5 e mai potrivita. Daca schimbi si motorul cu cel de STI, vei avea nevoie de 6 trepte intr-adevar.
Diferentialele fata si central sunt in cutie, care nici macar fizic n-au legatura una cu alta. In plus de asta, la curba de cuplu a wrx-ului, cutia cu 5 e mai potrivita. Daca schimbi si motorul cu cel de STI, vei avea nevoie de 6 trepte intr-adevar.
Scris 16 iulie 2009 - 04:02
cayenne turbo S
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 16 iulie 2009 - 07:41
S-au ieftinit asa tare cayenn-urile , cu criza asta ?
Scris 16 iulie 2009 - 08:32
turbo S nu-s chiar moca, dar GTS-uri mai gasesti la pret bun. iar felul cum rage masina aia e genial si se misca si decent. buba e ca nu ai turbo cu care sa te joci

despre fotografie
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi