Se numeste Univega Alpina 510 si nevasta-mea zice ca e sexy.
Mai asta vara si-a luat un coleg de serviciu o bicicleta Cube Acid nu-stiu-cum, vreo 2600 RON.
Eu imi doream, dar nu eram suficient de hotarat. Am fost totusi la magazinul respectiv, dar vanzatorul de acolo m-a convins (prin comportament si atitudine) sa... mai astept.
Acum, in toamna-iarna, dorinta a revenit, am facut o noua vizita la un alt magazin descoperit intre timp la doi pasi de casa unde am facut cunostinta cu acest model UNIVEGA
Aici am testat (da, se poate face drive-test si cu bicicleta!) si alte 2 modele UNIVEGA - unul orientat spre confort, dar prea orientat dupa gusturile mele, si altul orientat spre viteza, care mi-a parut prea sensibil.
In final am decis sa o aleg pe asta pt ca e usoara (are vreo 8 kg), pare solida, nu e urata si ... mi-a placut. Pret 1700 RON
Nu am luat-o pe loc, am revenit acasa, am aruncat un ochi pe net si am mai gasit un magazin. Tot 1700 RON, dar au zis ca imi dau 100 RON discount daca iau de la ei ca nu e sezon, ca e criza, etc ... Partea mai putin buna e ca astia erau pe la Razoare, iar eu stau la Muncii si bicicleta nu are loc in masina ...
Ieri am sunat la primul magazin, le-am zis de discount si cumva mi-au ras in nas ca ei sunt importatori, ca nu dau discount-uri. Ok, am zis ...
Azi m-am dus la Razoare, am echipat bicicleta cu stop pe spate si vitezometru si am luat-o
Acasa am venit pe ea, am facut vreo 30 de minute (pe la ora 5) alegand traseul pe care il faceam si cu masina (pe la Unirea).
Am constatat ca n-are loc in lift, asa ca o s-o urc si cobor 3 etaje (noroc ca e usoara).
Ce sa zic, e o placere sa merg cu ea, placere pe care sper sa mi-o manifest in fiecare zi!
Va tin la curent.
aaaa, azi am consumat 150 calorii (imi arata aparatelul ala)!
Aceasta postare a fost editata de salesman: 19 noiembrie 2008 - 06:56