Salt la continut

- - - - -

Caravana xDrive

52 replies to this topic

#51 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 12 octombrie 2008 - 10:46

pai nu cred ca ai inteles despre ce e vorba. sunt masini diferite, fara concurenta directa, fiecare cu istoria ei in spate.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#52 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 12 octombrie 2008 - 03:01

se poate sa nu fi inteles, dar se mai poate si sa se fi amestecat prea multe idei si sa facem cateva confuzii ... :D
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#53 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 12 octombrie 2008 - 04:40

pi eu am inteles ca tu esti nemultumit de unde a fost bagat X3 fata de freelander 2 si ca X-drive a fost laudat la o manifestare bmw. daca te gandesti mai bine, iti dai seama ca diferentele sunt prea mari la orice nivel, s afaci vreo comparatie, iar aia nu putea lauda tractiunea subaru, nu crezi?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi