Salt la continut

- - - - -

Alegere intre Magnat XTR 216, Hertz DSK 130, sau...

3 replies to this topic

#1 ciumetele

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
  • Marca:dacia
  • Model:1310
  • Motorizare:nu am idee

Scris 22 septembrie 2008 - 06:08

Salut la toti!
Datele problemei sunt urmatoarele: Am luat un HU Blaupunkt MP 48 London. Acum as vrea sa pun si 2 boxe(inca nu stiu daca sa iau sistem 2-way component sau coaxiale).

Limita de pret este de 2,5 - 3 mil.

Va spun din start ca am o dacie amarata...deci nu am pretentii cine stie ce. Ideea e ca trebuie neaparat sa iau si 2 boxe...si chiar ma intereseaza parerea voastra.
Cum spuneam, am vazut Magnat XTR 216 care in revista nemteasca Car&HiFi are un scor bunicel. Am citit pe forum ca si Hertz ar fi bune...si inclin spre modelul DSK 130 care se incadreaza in limita de pret. Dar acestea au 13 cm....spre deosebire de XTr care au 16 cm. m-ar interesa si aspectul acesta...ce s-ar potrivi mai bine.
In aceeasi revista am vazut ca Rainbow...modelul SAX 265.2- are cea mai buna nota...dar in Romania nu se gasesc....:D

HU-ul l-am luat in ideea ca o sa-mi iau o masina in curand...deci investitia aceea e ok....cu boxele....hmmm...nus ce sa zic.

Ori dau 2.5 mil...ori iau niste boxe la 1 mil...desi ultima varianta nu prea ma incanta.

In concluzie...Ce ma sfatuiti?

Multam!

#2 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.722 Mesaje:
  • Marca:For-ash ...
  • Model:Oldtimer
  • Motorizare:Ce-i aia ?

Scris 22 septembrie 2008 - 09:23

- Un difuzor de 16,5 va suna mai bine decit unul de 13.
- La 1 mil. nu poti avea niciun fel de pretentii
Eu iti recomand sa pui un sistem Hertz de 16,5 cm si sa "prepari" putin usile. Difuzoarele de care vorbesc costa 310 RON dar nu o sa-ti para rau.

#3 ciumetele

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
  • Marca:dacia
  • Model:1310
  • Motorizare:nu am idee

Scris 23 septembrie 2008 - 08:06

Vezi postareaRelu, la Sep 22 2008, 09:23 PM, a spus:

- Un difuzor de 16,5 va suna mai bine decit unul de 13.
- La 1 mil. nu poti avea niciun fel de pretentii
Eu iti recomand sa pui un sistem Hertz de 16,5 cm si sa "prepari" putin usile. Difuzoarele de care vorbesc costa 310 RON dar nu o sa-ti para rau.
Am inteles...dar da-mi si numele sistemului de boxe...alea Hertz....
Deci zici ca Magnat xtr 216 nu se ridica la nivelu modelului hertz de 16,5 de sper sa mi-l zici...?

#4 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.722 Mesaje:
  • Marca:For-ash ...
  • Model:Oldtimer
  • Motorizare:Ce-i aia ?

Scris 23 septembrie 2008 - 08:23

Tu ai nevoie da gama "entry", adica Dieci DSK-165

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi