Scris 27 august 2008 - 03:56
e ca in romania. incredibil cata birocratie au creat doar pt a parea ca au de lucru.
la mine au testat franele si s-au chinuit cu o ranga sa vada o serie de sub motor. in schimb a venit tot rar-ul sa o vada si sa ma ia la intrebari de unde am masina si bani. traiasca romania.
n-au testat noxele (le-au scris direct din omologare), nu au verificat daca are filtru de particule si nici n-au scris asta in carte, ceea ce inseamna ca voi plati taxa de poluare cu 25% mai mult. bmw nu mai face de ceva vreme masini diesel fara filtru, dar in romania e complicat. acum daca vreau sa-mi treaca filtru, trebuie o noua programare pt ca vor sa vada si masina (oricum nu mai am numere de azi) si te costa 86 de lei.
acum nu stiu ce sa fac. maine sun la rar sa vad daca pt operatiunea asta se fac programari tot peste 2 luni (in civilizatie nici nu ar trebui sa ma duc cu masina), dar intai le voi explica situatia, dar deja au inceput sa profite si treaba asta cu filtrul pt ca pana acum nu se trecea si nu interesa pe nimeni. iar in civilizatie la plata taxei de poluare trebuia ca accesul in baza de date RAR sa fie posibil si sa se verifice electronic daca masina are sau nu filtru. precizez ca nu s-a fabricat niciodata modelul asta fara filtru, deci dubii nu exista. daca zic ca abia peste nu stiu cate luni e posibila programarea, sunt in impas.
trist e ca sunt o multime de oameni care umbla ca orbetii si nimeni nu stie ce sa le spuna. de ex la un ghiseu imi cere traducere nelegalizata, azi la altul trebuie legalizata, totul se schimba dupa cum vor ei.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
despre fotografie