Salt la continut

Audi R8

27 replies to this topic

#26 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.499 Mesaje:
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1,9 CDTI 150cp

Scris 13 ianuarie 2008 - 08:13

cand dai 100-150.000 euro pe o masina chiar nu te mai uiti cat te costa benzina/motorina ( depinzand de gust ) sau intretinerea masinii...
Posted Image
why so serious? ... let's put a smile on that face...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#27 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 13 ianuarie 2008 - 08:52

la motoarele diesel mari (a se vedea monstrul de pe Q7), consumul e mai mare decat la foresterul meu. la astia consumul anuntat e foarte mic.

eu faceam referire la un anumit post si o anumita persoana, daca se urmarea discutia, era usor de inteles.

pe mine la subaru ma enerveaza autonomia, nu consumul in sine. daca scot untul din masina, e naspa sa alimentezi la 200KM. daca vreti va dau exemplu veyron, care are autonomie pana iese din garaj, nu poti face cu el bucuresti constanta la viteze mai mari sau in ture.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#28 rl_lucian

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 12 Mesaje:
  • Marca:audi
  • Model:A4
  • Motorizare:2.0 TDI 170cp

Scris 21 iunie 2008 - 05:28

Vezi postareaCristian, la Dec 12 2007, 12:23 AM, a spus:

Heh cata ... asta e viata ! Ce as vrea si eu un astfel de super car ...dar neah ... nici nu mai vreau sa ma gandesc ... ca deja o dau rau de tot in SF-uri . Dar mai mult ca sigur o sa visez masina asta la noapte .

Scuze de OFF Topic dar numai sa-i raspund oaspetelui .
Eu sunt la Facultatea de Jurnalism , asa ca sunt pe domeniu ... chestia e ca semestrul asta am taiat frunza la caini ... ca ne-a bagat 100 de cursuri de filosofie si civilzatie romaneasca ... fac astfel de articole sa nu-mi ies din mana . :) Or sa mai vina , dar imi aleg cu grija "victimele" .
Eu sunt foarte bucuros sa vad ca va place voua cum scriu si uit ca imi ia in jur de 3 ore sa concep un astfel de articol ... cei drept cu tot cu documentare , strans fotografii etc. :thumb:

stai sa vezi cand apare motorizarea V12 TDI, 1000 Nm...

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi