Tot ce se poate adytzu, nu mai retin. Nu am mai fost pe acilea de ceva vreme pentru ca masina a facut buba la ultimul Hungaroring si de-abia acum ma apuc de ea. In speta, treaba a fost cam asa > Intru in prima sesiune, prima tura fu de incalzire, in tura 2 deja mi-am egalat recordul pe tur deci masina mergea binisor cu ultimele modificari iar in tura 3 bubuie un T pe traseul de apa, pierd tot lichidul de racire din motor (nu auzeam pompa de apa care facea un zgomot infernal din cauza castii de pe cap), se face zob pompa de apa, se arde si garnitura de chiuloasa, pierd compresia si freaca pistoanele dilatate in cilindri. Concluzie : Pentru un rahat de plastic de 50 lei trebuie sa refac tot motorul iar platforma din Ungaria m-a uscat. Ce am invatat de aici ?...data viitoare merg cu masina pe platforma ! Si ca sa revenim in prezent, am comandat pistoane forjate JE Pistons si alte biele forjate IE pentru ca cele de le aveam ( tot IE forjate) nu mergeau decat cu pistoanele stock. Am comandat kitul de furtune siliconice pentru apa de la Forge si voi schimba toate T-urile de plastic de pe traseul de plastic (din pacate pun tot OEm pentru ca aftermarket nu exista). Revin cu ceva poze dupa instalare !
PS : Posibil sa fi gasit si cauza schimbarilor de viteze lente si anume input shaft din cutia de viteze avea joc vreo 5mm din cauza a 2 distantieri care lipsesc cu desavarsire din cutia mea !?!? O singura data am desfacut cutia si anume cand am pus diferentialul ! Sa fi uitat colegul sa puna distantierii la loc dupa ?
PS2 : Ultima cantarire dinainte de ungaroring arata 1492.5Kg pentru GTI + Eu + plin de gaz. Pentru ca masina a devenit prea hardcore pentru mersul de zi cu zi am decis imposibilul si anume am scos toata muzica din ea pana la ultimul fir. Am dat jos inca 33kg fara fetele de usi pe care le am inca pana gasesc altele OEM. Astfel, acum ar trebui sa am cam 1460Kg iar dupa ce schimb si fetele de usi 1440-1450Kg !
Aceasta postare a fost editata de Fuscobal: 14 mai 2012 - 06:41