Salt la continut

- - - - -

Gasesc undeva bec de pozitie cu led?

29 replies to this topic

#26 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 06 septembrie 2008 - 10:40

Am observat aseara ca de cand am ledurile alea pe post de becuri de pozitie, nu vad absolut nimic in fata, nici macar urma de albastru cum ca e ledul aprins. Daca alea de pozitie normale au 5W, astea cred ca au undeva la 0.5 :lol:

Vision Plus si X-treme power ce culoare dau? M'ar interesa ceva pentru faza lunga (H7) care sa fie cat mai apropiat la culoare cu xenon'ul care'l am pe faza scurta. (sau mai bine sa'm bag mintile'n cap si sa renunt la "cochetarii"? )
De NightGuide ce parere ai?
Omue inainte de toate ;)

#27 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.717 Mesaje:
  • Marca:For-ash ...
  • Model:Oldtimer
  • Motorizare:Ce-i aia ?

Scris 07 septembrie 2008 - 02:12

Vision plus si X-treme sunt super albe. NightGuide habar n-am. O sa ma interesez la importator cind ma intorc acasa si-ti zic. Pare a fi o chestie misto.

#28 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 07 septembrie 2008 - 02:27

Night Guide sunt printre cele mai slabe. Am avut H7 Vision Plus si am X-treme Power. Ambele sunt excelente si e vizibila diferenta fata de un bec normal. Lumina e alba la ambele insa la Vision Plus (50%) este si usor albastruie. Le recomand in combinatie cu becurile de pozitie W5W Blue vision pentru uniformitate si efect estetic maxim. X treme Power sunt mai scumpe decat Vision Plus dar nu fac banii. Night Guide bat usor in galbui..vor sa fie si de ceata si de fapt nu sunt de nimic. uite aici cam care sunt cele mai bune http://www.powerbulbs.com/

Aceasta postare a fost editata de Dee: 07 septembrie 2008 - 02:29

On a self-imposed forum break...

#29 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 07 septembrie 2008 - 09:40

Despre Philips Vision Plus aveam si eu o impresie f buna, insa acum ~ 11 luni am schimbat becurile de faza scurta la Fabia (cele oem) cu un set de Vision Plus. Dupa ~6 luni de zile s-a ars primul dintre ele si dupa ~11 luni de zile si al doilea i-a urmat exemplul.
Era un set de Vision Plus luat direct de la importator (Aspad) si facut la mama lor.
Acum voi cauta sa cumpar un set de Osram Silverstar (gama echivalenta pt Vision plus).
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#30 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 08 septembrie 2008 - 12:35

Vision plus vad ca's si ieftine, 35ron/set (ptr H1)
Omue inainte de toate ;)

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi