Salt la continut

- - - - -

Vidraru

8 replies to this topic

#1 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 09 iulie 2007 - 12:30

Vezi postareaThe Grinch, la Jul 8 2007, 09:18 PM, a spus:

La Vidraru jos pe lacul de acumulare este un restaurant pe un vas plutitor (se vede in ultima poza undeva in stanga, pe apa, mic de tot) unde se mananca foarte bine :P

cand mergem? dar ar fi bine in 2 zile, ca altfel ne ia de cap si nici nu vedem prea multe. si eu am facut greseala de a merge in week-end, era full tot traseul.

Aceasta postare a fost editata de cata69: 09 iulie 2007 - 12:30

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#2 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 09 iulie 2007 - 01:24

He he
m-as baga si eu... cand?
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!

#3 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.900 Mesaje:
  • Model:323i 1986
  • Motorizare:2.5 171CP

Scris 09 iulie 2007 - 03:12

Pai ziceti cand .. e drum de 1 ora si ceva lejer din Bucuresti plus ca putem face si un mic ocol pe la Manastirea Arges. Daca mergi duminica prinzi si slujba. Pentru cine vrea sa-si spele pacatele :P
Spin .. daca imi aduc bine aminte pe tine te-am invitat cand am fost atunci dar te-ai luat cu altele :)
Life must be taken one disaster at a time

#4 Alllexandru

Membru senior

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 Mesaje:
  • Marca:.....
  • Model:.....
  • Motorizare:....

Scris 09 iulie 2007 - 03:19

Nu este chiar o ora si ceva drumul...ceva mai mult pana la Vidraru - cam 2 ore si un pic - sunt multe sate dupa Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru si nu poti merge teava.
Eu vin cu mobra cand va hotarati dar trebuie plecare de Vineri ca sa ai si timp de odihna si distractie.

Iar la Paltinis este de mers la pensiunea cu piscina(incalzita noaptea) zona superba ,cazare belea dar mers tot de Vineri

#5 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.796 Mesaje:
  • Marca:Daewoo
  • Model:Tico S
  • Motorizare:796

Scris 09 iulie 2007 - 03:20

faceti Transalpina.. DN67C.. dar sa nu ma injurati dupa accea....
Merita fiecare KM
calator prin timp si spatiu...

#6 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 09 iulie 2007 - 03:26

am discutat problema transalpina, aveam o speranta ca merge cu subaru, dar suspensiile sunt foarte tari si o solutie ar fi alte jante mai mici, gume cu talon mare si o idee sub presiune, dar e destul de complicat.

Aceasta postare a fost editata de cata69: 09 iulie 2007 - 03:29

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#7 moo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 89 Mesaje:
  • Marca:KIA
  • Model:RIO
  • Motorizare:1,5 CRDI 110cp

Scris 09 iulie 2007 - 03:31

Pana la Vidraru pe baraj sunt aproximativ 200km din Bucuresti. Drumul e OK pana pe baraj, ultima oara am fost de Pasti. Bunica mea sta la 10km de vidraru si cunosc zona destul de bine :P, avand in vedere ca am copilarit acolo.
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.

#8 Alllexandru

Membru senior

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 Mesaje:
  • Marca:.....
  • Model:.....
  • Motorizare:....

Scris 09 iulie 2007 - 03:36

uite si ceva poze cu pensiunea de la Paltinis de care va spuneam

http://www.pensiunea...ivertisment.htm

Fisiere atasate

#9 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 29 aprilie 2009 - 09:08

Astazi am fost intr-o excursie pe Transfagarasan (cu unele opriri pe drum), traseul: Buc -> A1 -> Bascov -> Curtea de Arges -> Vidraru -> ceva mai sus de cabana Capra si retur. Am plecat la ora 09:00 din fata blocului si ne-am intors pe la ~ 20:30.
Km rulati 480, viteza medie pt toata calatoria (inclusiv Buc, etc.) a fost de 60 km/h, consum (chiar vreti sa stiti?) :lol:. Viteza medie a inregistrat o val atat de mica dat fiind faptul ca atat in Buc cat si dupa Curtea de Arges s-a mers incet (ma rog la limita regulamentului, mai tot timpul mi se semnaliza politie pe traseu, desi am vazut f putine echipaje), iar drumul pe Transfagarasan este execrabil, daca nu aveam vit medie pe A1 de 130km/h, probabil ca vit medie totala era si mai mica.
Ca pareri pers. este mai putina zapada ca-n anii trecuti:
Drum facut prin "muntele" de zapada (format atat in urma caderilor de zapada, dar mai ales in urma avalanselor care au maturat si pomi in calea lor):
Imagine amplasata Imagine amplasata
Ca idee in anii trecuti astfel de situatii se intalneau pe distante cu mult mai mari decat cei cativa zeci de metri de astazi.

Drumul catre Balea Lac, dinspre Curtea de Arges se bloca, natural - troian de zapada, la cam ~300 m de cabana Capra:
Imagine amplasata
Si pana acolo au mai fost vreo 2 zone pe unde a trebuit sa o iau bine pe marginea drumului pt a putea trece, dar acolo (in ultima poza) nu prea era loc suficient pe margine + iarba mustea de apa + am anvelope de vara pe masina.
Chiar si nivelul apei in lacul de acumulare cred ca este unul din cele mai mici inregistrate (cel putin) in ultimii multi ani:
Imagine amplasata

Mare pacat de starea f proasta a drumului, desi in unele zone au mai peticit putin (prost, dar decat craterele de bombardament tot era mai bine), multe alte zone s-au deteriorat. Poate ca d-na ministru a Turismului ia ceva atitudine in acest sens. :)
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi