Salt la continut

Kia Cee'd - Dotari si configurare

158 replies to this topic

#1 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 23 mai 2007 - 11:48

Topic pentru discutii referitor la niveluri de echipare, motorizare, preturi optionale, posibilitati de configurare
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#2 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 24 mai 2007 - 08:49

Kia Cee'd cu GPL?
Textul este tradus pe net din germana ... deci scuze daca apar unele greseli

Full power from the Far East no fear of high Spritpreisen: Kia presents the autogas version cee'd on the AMI in Leipzig. Costs of the re-equipment: starting from 2700 euro.
From January Kretzmann the Korean autofarmer Kia has compassion with of Germany spritpreisgebeutelten drivers and offers cee'd now also as autogas version. Premiere celebrates cee'd the LPG (petroleum gas = liquefied stands butane/propane mixture for "Liquified) on the AMI 2007 in Leipzig, the price for the re-equipment on autogas amounts to depending upon engine variant between 2700 and 2900 euro. The environment wird's make happy - the liquid autogas burns almost sulfur and soot-free. Besides can be saved through the substantially smaller litre price - at present average 63 cent in Germany - at the gas station strongly. The costs of the change, which the company of ecoengines accomplishes, are to have amortized according to Kia after approximately 40,000 driven kilometers. Cee'd the LPG is bivalent, can be driven thus also with gasoline. Beside cee'd also all further Kia models on autogas are to be convertible in the future.

link: http://www.autobild.de/aktuell/meldungen/a...rtikel_id=13878

Mi se pare cam mare pretul ala de 2700 ... si nu sunt sigur ca in 40k km s'ar amortiza :D
Omue inainte de toate ;)

#3 Spotless

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:
  • Marca:Renault
  • Model:Megane
  • Motorizare:1.6 16V 110CP

Scris 25 mai 2007 - 09:05

stie cineva daca ESP-ul se poate decupla la cee'd ori este permanent?

#4 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 25 mai 2007 - 09:13

Se poate decupla. Are in stanga volanului, undeva in partea de jos a bordului buton de ESP off (parca buton era ... sau se face cu cheia?). Ideea este ca are sigur si ptr ESP off
Omue inainte de toate ;)

#5 Spotless

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 17 Mesaje:
  • Marca:Renault
  • Model:Megane
  • Motorizare:1.6 16V 110CP

Scris 26 mai 2007 - 12:49

multumesc de raspuns, m-am linistit :(

#6 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 26 mai 2007 - 12:57

Uite ... ca am gasit si poza - e un buton pana la urma (cel din dreapta)

Imagine amplasata
Omue inainte de toate ;)

#7 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 31 mai 2007 - 04:53

Am vb adineauri cu dealer'ul din CT si mi'a confirmat ca geamurile electrice spate nu sunt disponibile pe varianta de echipare Base. Si ca in schimbul lor va fi trecut pachetul legislativ.

Incepand de maine va fi caravana Kia la CT. O sa trec p'acolo sa obtin mai multe lamuriri. Poate si sa pozez mai multe detalii ale masinii
Omue inainte de toate ;)

#8 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.368 Mesaje:
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 31 mai 2007 - 06:08

asta chiar e o tampenie :hammer:
@andrei esti/e sigur?
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#9 Sfinxul

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:
  • Marca:Dacia
  • Model:1310
  • Motorizare:1,3

Scris 31 mai 2007 - 06:46

Vezi postareaandrei041, la May 31 2007, 05:53 PM, a spus:

Incepand de maine va fi caravana Kia la CT. O sa trec p'acolo sa obtin mai multe lamuriri. Poate si sa pozez mai multe detalii ale masinii

Ai idee care va fi traseul caravanei? Daca mergi pe acolo intreaba daca si cand ajung si prin Galati.

#10 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 31 mai 2007 - 06:53

Da ... chestia cu geamurile electrice spate ca nefiind disponibile pe Base e sigura.
Insa mai ar fi cateva zvonuri, cum ca nu se vor putea pune deloc optionale pe Base (nu se stie ptr cat timp), care insa urmeaza a fi confirmate sau infirmate
Maine sper sa am mai multe informatii oficiale

Edit:
Deocamdata pe net am gasit doar ca maine va debuta caravana simultan in Buc si CT si va cuprinde 20 de orase in 87 de zile.
"Caravana Kia va parcurge 3.000 km in 87 de zile si va atinge 20 de orase, incercand sa aduca mai aproape de potentialii clienti intreaga gama de modele Kia. Locuitorii oraselor Bucuresti, Craiova, Deva, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, Tg Mures, Sibiu, Brasov, Targoviste, Pitesti, Bacau, Valcea, Galati, Constanta, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani vor putea admira si conduce 20 de masini dintr-o gama formata din 11 modele: Picanto, Rio, Cerato, Magentis, limuzina Opirus, MPV-urile Carens si Carnival, vehiculul comercial K 2500, SUV-urile Sportage si Sorento si, bineinteles, noul Kia cee’d"
sursa: www.topspeed.com

restul articolului il gasiti aici

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 31 mai 2007 - 06:53

Omue inainte de toate ;)

#11 Adi

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 31 Mesaje:
  • Marca:Opel
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,4 Si 90CP

Scris 31 mai 2007 - 07:27

Daca nu se pot pune dotari pe BASE nu ma mai intereseaza sincer si vreau avansul inapoi!!! Atat le trebuie ...asta e o gluma foarte proasta!!!!!!!!

#12 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 31 mai 2007 - 08:18

Adi ... comenzile care au fost date deja for fi onorate (mai putin geamurile electrice spate din cate se pare). Ce ziceam eu ca nu s'ar mai lua comenzi ptr Base + optionale se refera doar la comenzile care vor fi de'acum incolo.
Eu unul nu cred totusi ca va fi asa ... e absurd. Pentru ca nu e nici in interesul firmei Kia asa ceva. In primul rand pentru ca pierde capital de imagine prin asa ceva si in al doilea rand pentru ca ... oricum, din optionalele alea ei castiga bani in plus.
E posibil totusi sa existe o sistare de preluare a comenzilor de Base + optionale pentru o perioada (scurta, cred eu) pentru a lamuri toate neclaritatile privind ezac ce anume se poate pune si ce nu pe fiecare model.

Ce nu exclud iarasi ar fi o majorare a preturilor ... ori la Base, ori la optionale ... ori la amandoua :D

Ce zic eu acum sunt propriile'mi speculatii ... nu de la vreun dealer auzite.

Repet ... sper sa ma lamuresc maine la caravana. Si iarasi repet si faptul ca pentru comenzile deja date, nu vor exista alte modificari in afara de faptul ca geamurile electrice spate nu sunt disponibile pentru Base
Explicatia ar fi urmatoarea: de la fabrica este regula ca pe LX nu se pot pune simultan geamuri electrice spate si oglinzi electrice. Si cum Base este un LX care deja include pachetul de oglinzi electrice ... automat este exclusa optiunea geamuri electrice spate (asta e explicatia care a fost daca deocamdata)
Omue inainte de toate ;)

#13 Adi

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 31 Mesaje:

Scris 31 mai 2007 - 09:46

Deja devin enervanti cu lista lor de optionale. Iti faci o configuratie dupa ea si cand te duci sa iti comanzi masinuta incepi sa afli ba ca pachetul cutare nu e disponibil ba ca nu poti sa iti alegi tapiteria si etc.
La capitolul organizare sunt varza ...rau. Nu am mai pomenit asa ceva pana acum; o bulibaseala totala.
Si faza cea mai enervanta este ca apar oameni foarte voiosi pe forum ca ei au tapiterie rainbow blue ca au volan imbracat in piele cand tie iti fusesera refuzate astea.. Cum sa nu te apuce spumele.! Acum daca le si primesc e partea a doua .. ramane de vazut. Sper sa nu vad sincer ca fac mare balamuc pe acolo pt ca am si eu piticii mei pe creier cu anumite chestii care le-as fi vrut si consider ca toti clientii trebuie tratati in mod egal!!

#14 sorin35buc

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
  • Marca:kia ceed
  • Model:lx benzina
  • Motorizare:1.4 109cp

Scris 31 mai 2007 - 10:16

Andrei e adevarat ca azi am aflat ca nu p[ot pune geamuri electrice si ca va trebui sa refac contractul si sa mi scaza suma aferenta acestora(dealerul nu a zis nimic de trusa legislativa!)..si la fel de adevarat e ca am optat pt tapiserie rainbow blue si asta doar pentru a avea pragurile negre la usi in partea de jos...celelalte se murdaresc foarte repede!....iar dealerul a zis ca NU ESTE NICI O PROBLEMA ,ASA VA VENI MASINA! . E foarte posibil...pana la sf lui august mai e destul...sa mi mai dea un telefon si sa mi zica ca nu se mai poate nici asta......:D

#15 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 31 mai 2007 - 11:31

Mie dealer'ul mi'a spus ca pentru cei carora le'a trimis deja comenzile le va trece trusa legislativa in loc de geamuri electrice spate pentru a nu mai modifica factura ... caci altfel exista posibilitatea ca respectivele comenzi sa fie luate in considerare abia luna viitoare
Omue inainte de toate ;)

#16 sorin35buc

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 5 Mesaje:
  • Marca:kia ceed
  • Model:lx benzina
  • Motorizare:1.4 109cp

Scris 01 iunie 2007 - 10:23

in cazul asta prefer nenorocita de trusa.....mi as dori mult sa vina masina pana in 24 august...daca s ar putea pana pe 19...cand e ziua mea......ar fi si mai bine:)
Sper ca la caravana asta sa poata oferi mai multe informatii reale s nu dupa urece.....
Sincer daca apar modificari...renunt si mi iauu un opel astra la 1 6.....intre ele am avut de ales....mai ales ca m ar costa doar cu 1000 euro n plus dar as avea climatizare n locul esp ului.....
E ultima sansa pe care le o dau.....
Fara geamuri electrice spate merge dar daca mi vin si zic ca nic scaunul nu l pot regla...nici consola aia centrala luminile de la parasolar sau proiectoarele si esp ul....am taiat o!....eu inca mai sper ca macar la tapiserie sa nu fi e probleme...am optat pt rainbow blue care vine cu praguri negre si dealerul a zis ca nu s probleme....
si asa numai eu stiu cata munca de lamurire am dus cu sotia sa luam un no name de masina fara scut.....fara valoare la revanzare etc...DOAR PT CA MI A PLACUT MIE!

#17 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 01 iunie 2007 - 10:47

din cate tin eu minte nu se vand cu marca anonima, chiar au o sigla acolo pe capota
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#18 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 10:59

Gasiti aici nivelele de dotare si motorizare disponibile (deja sau in curand), la fel ca si preturile acestora (in Euro, fara TVA)
Omue inainte de toate ;)

#19 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 11:21

Lista de optionale

Fisiere atasate

Omue inainte de toate ;)

#20 gcristi

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 6 Mesaje:
  • Marca:kia
  • Model:cee'd
  • Motorizare:1,6 CRDI LP

Scris 01 iunie 2007 - 11:40

Vezi postareaandrei041, la Jun 1 2007, 12:21 PM, a spus:

Lista de optionale
Problema cu geamurile electrice pe spate conditionat de oglinzile electrice mi se par neserioase.(nu vad motivul)

#21 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 12:38

Explicatie nici nu cred ca vom primi. Insa nu e Kia singurul producator care conditioneaza optionalele (doar ca la Kia optiunile alea dua se exclud intre ele, pe cand la alte marci daca vrei ceva ... trebe sa mai iei si alte optionale (ca pe vremea lu nea Nicu) - de ex la VAG ... )
Omue inainte de toate ;)

#22 Adi

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 31 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 02:31

@Andrei esti rapid ..ce sa zic. Intr-adevar mi se va onora comanda asa cum am dat-o ( am sunat la KIA ) . Imi pare rau ca nu am insistat putin pt un pachet atunci dar asta e ..macar imi aduc masinuta cum vreau eu ;)
Oricum si-au pierdut mult din potentialii clientii cu politica asta ..parerea mea. Base + optiuni era cea mai buna varianta de pret/dotari de pe piata

#23 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 02:52

Intr'adevar, am primit si eu confirmarea de la dealer ca LX Best (pana acum numit doar Base) va fi pachet, nu se poate adauga/scoate nimic.

Pe Base'ul comandat de noi am inteles asa:
- nu poate veni cu geamuri electrice spate
- singura tapiseria disponibila este Basic grey
- consola de lumini dintre parasolare nu vine pe Base (va fi consola de lumini de la mijlocul plafonului)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 iunie 2007 - 02:55

Omue inainte de toate ;)

#24 adi01

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 43 Mesaje:
  • Marca:volkswagen
  • Model:passat
  • Motorizare:40kw

Scris 01 iunie 2007 - 04:07

...mda, cred ca cei pe care ii cheama "adi" au pitici pe creier...pt ca shi io am :P si pe mine ma bate gandul sa renunt...dotarile pe care le are Base + optiunile m-au determinat sa fac comanda....xcum, in contractul pe care il am cu dealerul...scrie IN CLAR optiunile pe care le-am facut! sa vad pe unde o sa scoata camasa, pt ca am de gand sa fac mare tambalau///@adi, vii? :D

#25 Adi

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 31 Mesaje:

Scris 01 iunie 2007 - 04:20

Stai linistit :P Daca ai dat comanda pana acum ca si mine o sa ne vina asa cum le-am comandat. Am vorbit eu la Kia la Baneasa unde am facut comanda si nu e problema . Pai nu iti dai seama ca in secunda 2 vroiam avansul inapoi pt nerespectarea conditiilor si sa vezi show pe acolo daca comentau :D. Imi pare si acum rau ca nu am insistat pt pachetul LPK - P pt ca sunt sigur ca daca il scriau venea cu el. Acum asta e...bine ca a ramas si asa.
Oricum sper sa nu mai avem surprize si sa ne vedem cu totii in august cu masinutele noastre asa cum le-am dorit

Aceasta postare a fost editata de Adi: 01 iunie 2007 - 04:24

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi