marea problema o reprezinta consumul si consturile de intretinere. daca ultimele nu sunt chiar asa importante, benzina chiar e o problema. m-am obisnuit sa merg fara griji si sa nu trec de 8%, ma intreb daca nu voi avea un atac la 24 :bigeyes:
nici AT4 nu ma atrage, sunt obisnuit cu o cutie manuala, iar una automata si de 4 trepte la care nici raportul 50-50 tractiune nu se pastreaza, chiar nu m-ar atrage, si masina se pare ca ar fi si mai greu de controlat, un lucru mai greu de inteles, dar probabil si subaru l-a observat pt ca masina e dotata cu ceva similar ESP, aici deja m-au pierdut pt ca nu mai inteleg mare lucru.
ar mai fi si autonomia, care e posibil sa fie foarte mica, forester are acelasi rezervor ca si golf.
bun, bun, stiu ca e o masina mai usoara decat a mea (daca va vine sa credeti) si are 230cp, ca are in MT5 50-50% transmisie permanenta 4x4 care cica nu are nevoie de ESP (cum vine asta???), stiu ca ma voi putea atinge de cei cu GTI pe viitor
oricum daca fac alegerea, adio boxe.
mai dati-va si voi cu parerea despre subiect, poate are careva vreo idee geniala.
ce stiti despre radacini??? dealer subaru...
danke!