Jammer De Radar
Scris 25 noiembrie 2006 - 10:43
am vazut asta deja - http://www.buyradardetectors.com/products/...-20-xtreme.aspx -
dar e prea scump...
si pana la urma nu trebe de laser
Scris 25 noiembrie 2006 - 10:47
Scris 25 noiembrie 2006 - 10:50
da, nu e legala, se confisca si se da amenda.
Scris 25 noiembrie 2006 - 10:51
in franta se ia masina.
sint sigur ca vor aparea pe piata la greu, daca tot se da liber la detectoare. mai asteptati citeva zile
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 25 noiembrie 2006 - 10:55
n-am inteles de ce la noi se ia talonul... asta in cazul in care nu poate fi dat jos de pe masina pe loc, banuiesc.
oricum, pe unde gasesc?
Scris 25 noiembrie 2006 - 11:02
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 26 noiembrie 2006 - 12:17
...detinerea, montarea sau folosirea pe autovehicule a sistemelor care perturba buna functionare a dispozitivelor de supraveghere a traficului...
Art 88(6) Sunt supuse confiscarii.... sistemele care perturba buna functionare a dispozitivelor de supraveghere a traficului
Si intra in clasa a III-a de sanctiuni: adica amenda mare si supendare permis direct. Daca jammer-ul nu poate fi demontat pe loc, se retine, normal, talonul, pana la "remediere"
Scris 26 noiembrie 2006 - 12:32
msi
Scris 26 noiembrie 2006 - 02:19
m-am gandit la un gag foarte tare pentru politisti
Scris 26 noiembrie 2006 - 09:19
oare iti confisca caii de la bicicleta ??
Scris 26 noiembrie 2006 - 10:54
Scris 26 noiembrie 2006 - 01:27
Informam CIA ca sediul Politiei Rutiere este un cuib de teroristi islamici , vine Aviatia americana si-ii bombardeaza de nu se vad .
Scris 26 noiembrie 2006 - 01:32
vreau sa fac ceva dar am nevoie de un jammer. Sa vezi caterinca!
So, gasiti un jammer nu mai stati ca soacrele la gard!
Scris 26 noiembrie 2006 - 04:25
- detectoarele de microunde functioneaza foarte bine asa ca nimeni nu se risca sa cumpere jammere care sunt interzise pe mai peste tot.
- Prin urmare nu exista nici producatori;
- Ca sa "orbesti" un radar cu microunde trebuie sa-l inneci in semnal, deci ai nevoie de o antena de emisie cam ca a lui si o calare f. buna pe frecventa altminteri nu-l deranjezi de loc !
- In cazul laserelor, detectoarele nu prea ajuta asa ca au fost dublate cu jammere care sa-ti dea cateva secunde timp de reactie
- A existat interes si din partea cumparatorilor si a producatorilor
- Energia laser e mai usor de produs (simple telecomenzi) iar absorbtia mare si reflectivitatea proasta fac semnalul reflectat (citit de LIDAR) foarte slab deci usor de innecat. Frecventele sunt mai precise deci te calezi usor pe ele.
O firma mountain "nu stiu cum" a pretins ca face niste scramblere pasive; rezultatele testelor au fost dezastruoase.
http://www.radarjammer.com/most-fail/about...ntain-radar.htm
Ahaaa , m-am dus si eu pe link-uri daca tot le-am gasit:
"In late 2005, a new radar jammer was introduced, the SCORPION "ULIMATE ka"
The Scorpion Ultimate Ka radar jammer is the first active radar jammer to be tested by Speed Measurement Labs that actually worked at jamming all the US radar bands!
This jammer is very bulky as it has two large antenna modules and a controller box. It is also very expensive - the Scorpion costs $1600! "
Aceasta postare a fost editata de vane: 26 noiembrie 2006 - 04:28
Scris 26 noiembrie 2006 - 11:22
1. la noi avem detectoare laser?
2. jammer pentru detectoarele astea de ne incurca zilele si vitezele nu gasim?
3. am zis jammer, nu masina, de banii aia il las incolo de scorpion si-mi iau un scorpio!
Scris 26 noiembrie 2006 - 11:38
spining, la Nov 26 2006, 11:22 PM, a spus:
1. la noi avem detectoare laser?
Avem, chiar 360* dar, din pacate, sunt confirmatoare de amenda.
Eu sustin ca am scapat de unul in Franta, adica nu mi-a venit amenda, insa cu o singura experienta nu pot generaliza ... Trebuie laser defense.
Scorpionul ala si altele ca el, dar sunt mari si scumpe rau. In Romania nici nu cred ca se comercializeaza.
Cam atat o sa ma coste un set de Dezent-uri; nici eu nu cred c-o sa-mi iau prea curand antiradar
Scris 26 noiembrie 2006 - 11:56
intrebarea unu suna cam asa:
Avem in Romania radare laser? Ca sa avem nevoie de jammere laser...
Eu stiu ca nu avem decat din astea doppler...
Scris 26 noiembrie 2006 - 11:57
Anyway, Scorpionul pentru K si X e "doar" 500$
Ala de 1600 cica se bate cu BeeIII/POP-urile astea noi in Ka !!!
http://www.scorpionj...pionJammer.html
Scris 27 noiembrie 2006 - 12:19
Un coleg forumist zice ca ar fi macar unul si in Ka.
No LIDAR, no POP, nici macar instant-uri ...
Lumea vorbeste, insa
Scris 27 noiembrie 2006 - 12:36
oricum merci de info vane!
so, jammere pentru Ka? anyone?!
ma las pe mana garajistilor...

Pret cu TVA:
576.74 RON | 163.6 EURO
205.98 USD
Producator: Black Spiderzz
Descriere:
Detectia la distanta mare si protejarea impotriva oricarui dispozitiv radar si laser utilizat de politie, combinat cu cea mai buna tehnologie impotriva alarmelor false si posibilitatea selectarii benzilor radar si laser, fac din Black Spiderzz cea mai buna tehnologie utilizabila pe orice piata internationala. Special proiectat pentru utilizare internationala, acopera intreaga gama de frecvente folosite de politiile statelor europene.
Dispozitivul Laser Jammer se poate cupla cu un detector BZZ-600, formand cel mai complet sistem de detectie radar si blocare laser de pe piata.
Detecteaza toate dispozitivele laser internationale: (Auto-Trax Photo-Lidar, Autovelox, Eurolaser, FamaLezer I, II, III, LaserCam, Laser-Lite, LaserPatrol, Laveg, Leivtec, Leica Speedlaser, LTI 20-20, Marksman 20-20, MestaLaser, Multalaser, Pro-Laser I, II, III, Riegl, SpeedLaser, Stalker, StarLaser, Telelaser, TraffiPatrol, Ultralyte, VHT Muvitas si multe altele).
Scris 27 noiembrie 2006 - 12:50
Scris 27 noiembrie 2006 - 07:33
Jammereste laser-ul si (doar) detecteaza radar-ul (K included
Scris 27 noiembrie 2006 - 11:53
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi