Deci, V6 CRD
218cp - 510nm
0-100 - 7,6
sa incepem cu exteriorul. deci masina asta este MARE. chiar FOARTE MARE
mi s-a parut ceva peste E-klass. mai inspre S un pic. la dimensiuni.
prin oras e complicat cu ea. vizibilitate destul de naspa. parbrizul nu foarte mare, montantii spate destul de grosi.
era cu ceva pachet sport + crom + ca era negru. arata suparat raaau
in interior... iarasi... maaare frate. spatiu arhisuficient pentru 2 in fata si 3 in spate.
era cu piele. naspa era ca scaunele nu erau 100% acoperite cu piele. unele portiuni de pe margine erau textil. pielea de o calitate destul de indoielnica.
scaunele ok, comfort, dar fara sustinere laterala. sau reglaje in aceasta zona
mi s-a parut interesanta ideea cu reglarea pedalelor
volan de piele + lemn. nashpa cu lemn. aluneca. bleacs. aaa si volanu e de dimensiuni generose. parca de tir
plastice pe bord ( imitatie de aluminiu/crom etc ) de o calitate slaba.
ceasuri pe un verde/albastrui destul de obositor noapte.
clima bizona ok, fata datoria cu brio.
sa trecem la chestii serioase.
aia 218cp parca nu se simt asa tare, iar suta in sub 8 secunde nu se simte deloc
cutia e jale... ganditoare rau. noroc ca e cu steptronic sau cum io zice la chrysler , si m-am putut juca cu -/+ la depasiri, si pregateam treapta necesara
de stat sta pe drum, nici nu am calcat-o la super limita, dar cu gume Pirelli 225/60/18 e ok.
mai mult decat suficient pentru un sofer normal.
destul de bine insonorizat. sunet de V6 dizal placut
consumul mediu a fost de 8,9%, in conditiile unui trafic ceva mai aglomerat, dar cu viteze de max 120-140kmh.
am facut si ceva depasiri de pe la 60-80 pana spre 180-200 si urca frumos. cuplu tati. niuton metru frate.
PER total e o masina ok, dar parca nu prea ii iese ceea ce vrea sa fie.
adica banii ptr calitatea/interiorul/feelingul unui mercedes/bmw merita platiti.
se simte ca isi face banii. adica e ieftin ( ptr ceea ce ofera ) dar cam asta e si calitatea generala.
masina avea ~20.000 km si pe drum mai rau se simtea un inceput de batai pe la bucse chestii ( trenul de rulare ). bine, nici nu avem drumuri ptr masini din astea, dar oricum.
o nota finala pana la 10 asa, ar fi un 7. si asta ptr motor si aspect de mafiot.
toata lumea intorcea capu dupa ea. pe cuvant
aaa muzica se aude foarte ok.
portbagaj suficient.
cam astea ar fi. daca mai imi aduc aminte de ceva mai bag.
aaa am si cateva poze
sau daca aveti intrebari?