Greucene mesajul tau este ESENTA a tot ce se poate spune despre navigatie.Fara suparare-pentru unii-,dar exista nenumarate asa zise solutii insirind tot felul de device-uri si in final sa vezi pe unde esti.Numai ca important e sa vezi si pe unde mergi...Parerea mea e ca toate mesajele din acest topic ar trebui sa clarifice lucrurile si ce cred ca e mai important,anume sa stim cam ce exista pe lumea asta la moment in domeniu si nu in ultimul rind ca cei ce participa sau citesc sa poata sa-si aleaga functie de buzunar si nevoi solutia cea mai potrivita.Sa fie foarte clar,NU exista CEA MAI BUNA solutie ci solutia cea mai potrivita-vezi civilizata- vis-a-vis de nevoi si posibilitati. Propun ceva si anume daca tot ne dam cu parerea hai sa spunem ce anume am gasit si unde,pentru ca numai asa vom putea sa ne formam o parere corecta.Sincer eu personal am stat multe ore pe internet cautind ce ma durea,si am gasit in final.Spre exemplu daca vizitati
http://www.vitotechnology.com/ veti gasi multe softuri care transforma PDA-ul intr-un veritabil GPS profesional.E drept,e pe bani,nu multi dar costa.Oricum e clar ca ce e moca nu-i interesant (de cele mai multe ori).Hai sa facem niste discutii in legatura cu fiecare sistem in parte,sa vedem ce e cu + si ce e cu -,sa putem trage niste concluzii.Dupa cite vad Greuceanu e tatic in Professional GPS.Poate ne zici cu ce e mai bun un GPS profi fata de unul pe CF sau mouse,etc..Si tot asa fiecare cu ce stie.
Cum pe mine nu ma tin curelele,am cautat cea mai ieftina solutie,dar,atentie! am vrut sa fie si cit mai practica solutia aleasa.Am dat bani si am luat PDA,TomTom si GPS pe CF.Dupa care am constatat ca TomTom-ul te ghideaza f.bine dar nu face tracking.Asa ca am cautat pina am gasit Vito -si iar am dat bani-.Si iata-ma multumit ca le am pe toate.Daca apare ceva mai interesant nu-mi fac griji sa renunt la sistem pentru altul
pentru ca investitia cea mare a fost cu PDA-ul pe care-l folosesc oricum la multe altele.Acum hai sariti si voi cu informatii concrete si chiar cu intrebari daca veti.Credeti-ma ca sunt foarte multe de povestit pe marginea subiectului.
A+