In schimb daca ar fi pe benzina, as lua Seria 5.
Versus mare - CLASA MARE
Scris 01 septembrie 2004 - 06:06
In schimb daca ar fi pe benzina, as lua Seria 5.
Scris 01 septembrie 2004 - 06:13

The typical case under the Diesel Sedans: cultivated, strong, economically. It makes when driving to most joy and offers at the same time much comfort. Disadvantage: high price.
Locul 2: A6 3.0 TDI quattro

The second winner shines with sumptuous space offer, cultivated Diesel and all-wheel drive at the favourable price. Comfort and consumption are however not its strength.
Locul 3: E 320 CDI

It is the oldest one in the comparison and can it not denials: Handling and drive qualities are not any more first class. Still in the best way: Comfort and consumption.
[Edited on 1-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 01 septembrie 2004 - 06:23

The BMW is the most balanced sedan in this field. It does not afford serious weaknesses, convinced with comfort, Agilitaet and cultivated engine.
Locul 2: A6 3.2 FSI quattro

The youngest car in this Trio is the largest and roomiest. The all-wheel-driven AUDI is very safe to drive, fits with springs however unsatisfactorily and needs too much gasoline.
Locul 3: E 320

The e-class is two years old and works partly already something outdated, as the handling shows. Typical strengths: high control comfort and good quality.
Scris 05 septembrie 2004 - 05:31
Am ris copios (dupa care am vrut sa le crap capul) cind am citit faza aia cu "outdated after only 2 years as the handling shows" etc etc. Foarte inteligenti baietii astia. Ce poti sa spui atunci de borala aia care e "nascuta" butt-ugly?
Din ce se vede in testul cu benzina, cred ca 530 avea DD insa la E lipsea AirmatiDC. Acceati prostie a facut-o si BMW cind a venit sa arate in ROM ce valoare au ei si au pus la test un 5 cu toate cele pe el si un A6 vechi si un E fara ce trebuia, adica Quattro si AirmaticDC. Normal ca Audi a cazut rau de tot, in schimb E s-a comportat foarte bine.
Scris 05 septembrie 2004 - 08:15
Evile, de ce este asa greu sa accepti realitatea ? Toate revistele pe care le-am citit + emisiunile auto au spus unanim ca 5-ul este cel mai sportiv din clasa sa, cu cele mai bune motoare si cel mai bun tren de rulare (cu sau fara Dynamic Drive).
Este la fel de adevarat ca E-ul este cel mai bun la comfort (doar este Mercedes). Audi A6 este un fel de compromis intre cele doua + are quattro ce este bun iarna.
Si pentru a mia oara o spun ca designul este la aprecierea fiecaruia fiind un element subiectiv.
Sa nu uit, in curand va veni pe BMW seria 5 noul 3.0 benzina 258 CP si noul 3.0 diZel bi-turbo 272 CP parca.
[Edited on 5-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 05 septembrie 2004 - 09:20
Scris 05 septembrie 2004 - 10:07
Si nu uita ca seria 5 va primi M Paket, deci tot no.1 va fi la sportivitate
Scris 05 septembrie 2004 - 10:23
Citeaza
iar cu suspensia pneumatica nici macar un paket sport nu-l mai detroneaza.
Pe actualul seria 5 cu M paket + Dynamic Drive + Active steering ... ma indoiesc puternic ca il va detrona cineva. Poate viitorul seria 5 (prin 2009)
[Edited on 5-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 05 septembrie 2004 - 11:01
E cu AirmaticDC e cel putin la fel de buna ca un 5 cu DD. La un test in USA cu E500, un pilot din CART a zis ca ii place si e mai corecta pe circuit decit SL500 cu ABC. Asta zice multe. Pentru cine cunoaste si intelege. Pentru ceilalti ramine: beamweu rulz si seria 5 e frumoasa.
Scris 06 septembrie 2004 - 01:38
Uita-te la CL 65 AMG, care este tot ce poate mai bun Mercedes in materie de sportivitate si cu toate acestea fiecare viraj mai strans este un calvar.
Iar test a fost facut intre 545i si E500 cu airmatic (de AMS.de) si cu toate aceastea seria 5 a iesit mai bine la capitolul tinuta de drum.
@Ska, daca erai mai atent observai ca pe langa kit-ul optic, M paket include si suspensie sport cu 20mm mai joasa decat cea stock.
@Cris, eu ti-am mai spus, daca tu vrei sa fie asa nu inseamna ca asa si este. In momentul de fata seria 5 are cel mai bun tren de rulare si cele mai bune motoare din acest trio, pozitie care se va consolida cu noua generatie de motoare pe benzina si diesel. De asemenea cu M Paket vor ridica si mai sus stacheta.
Scris 06 septembrie 2004 - 02:07
Nu te-ai intrebat de ce nu vezi M7, M X5, M dizel ? Deoarece M nu face compromisuri si modifica doar masini care au potential sport. La o masina de 2 tone oricati cai ii pui tot nu va fi o sportiva.
Recent am vazut ca Mercedes au scos G 55 AMG
[Edited on 6-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 06 septembrie 2004 - 02:17
Citeaza
Aicule, multa lume nu gandeste ca tine, trebuie sa-i lasi si pe ei sa traiasca.
Asa este. Insa multa lume habar nu are despre masini cu toate ca ei se cred mari stiutori.
Iar eu resprect parerea tututor, insa cand spui ca masina x este mai manevreabila decat masina y (cu toate ca nu este asa) atunci am dreptul sa cer argumente, pe care evident nu le primesc.
Scris 06 septembrie 2004 - 02:23
Daca te bagi pe contrasens cu siguranta ca daca ai un G55 vei avea o manevrabilitate mai buna decat cu un seria 5...
inchidem partea http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/offtopic.gif
eu personal mi-as dori un A6 3.0TDI quattro cu Dynamic Drive.
Scris 06 septembrie 2004 - 08:30
Domnu viperu, Audi n-are sistem DD, are pe RS6 o chestie inteligenta dar nu vor sa o puna pe restul masinilor. Inventata de Yamaha.
Si cu CL65, nu pot sa spun decit un lucru: daca BMW nu face un lucru, nu inseamna ca lucrul ala e prost. CL65 e masina pentru autobahn si atit. Pe circuit se comporta mai mult decit rezonabil avind in vedere greutatea si faptul ca e RWD. Filmul de la Top Gear m-a lasat mut si mi-a demonstat de valoare deosebita are sistemul ABC.
Scris 06 septembrie 2004 - 09:10
Citeaza
Tipul ala e Mauricio Gugelmin, fost pilot in F1 si CART. Parerea lui inseamna mult mai mult decit orice penibil de tip AMS si alt gainar care crede ca stie despre masini. Revistele nu sint in stare sa spuna ca o masina e urita sau proasta, asa ca nu merita prea mare atentie.
hahaha
Evile ia vezi aici, pe la ce echipe a concurat Gugelmin al tau in cart. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif Este ca si cum l-ai intreba pe Raikkonen daca e bun Mercedes. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/verystrange.gif
Uita-l pe Mauricio Gugelmin
Scris 06 septembrie 2004 - 09:24
Citeaza
Masinile enumerate mai sus nu sunt facute pentru circuit...sunt pentru oras/sosele/autostrazi.
daca vreti forja la EXTREM pe circuit atunci luam RS6, M5 si E55AMG...
until then...
Si mai corect ar fi sa iei un M3/S4 daca vrei performante superioare pe circuit. Iar timpii pe circuit ne arata cat de sportiva este o masina.
Nu trebuie neaparat sa o duci pe un circuit sa ii vezi capacitatile, ajunge si un drum virajat sau niste serpentine.
Scris 07 septembrie 2004 - 10:10
In testele comparative din AMS (benzina si diesel) unde a iesit invingator seria5, atat per total cat si la stabilitate/performante, NU era echipata cu Dynamic Drive !!! Imaginativa ce poate face cu DD + M paket.
Cat despre Seria7, acolo BMW a urmarit comfortul si nu sportivitatea. Ca dovada seria7 este cea mai silentioasa si confortabila din clasa sa si are cel mai rafinat si silentios motor (760i).
bravo ska , ai ajuns sa compari 6 cilindri 3.000cmc diesel BMW cu 8 cilindri 4.000cmc diesel Audi si Mercedes. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/verystrange.gif
[Edited on 7-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 07 septembrie 2004 - 10:25
Scris 07 septembrie 2004 - 10:37
In schimb la seria5 asta s-a urmarit, sa fie cea mai sportiva si dinamica din clasa sa fara a altera comfortul.
In timp ce presupunerea ta nu voloreaza nimic pana cand nu apar testele comparative, dar chiar si asa este greu de imaginat ca Seria 5 cu M paket si DD isi va pierde acest avantaj existent fata de concurenta.
Scris 07 septembrie 2004 - 10:51
In ce priveste dizele, tehnologia dezvoltata de BorgWarner cu 2 turbine secventiale nu este exclusiv pentru BMW, ea se gaseste si pe prototipul Opel GTC de 212 cp si in curind la restul fabricantilor care vor vrea sa o adopte. La fel ca si cutia Twin Clutch dezvoltata de acceasi firma (cam destepti astia, nu?). Am vrut sa se clarifice treaba asta, pentru ca am simtit asa, un curent de opinie care lasa sa se inteleaga cum ca...stiti voi.
[Edited on 7-9-2004 by EvilOne]
Scris 07 septembrie 2004 - 01:17
Citeaza
In ce priveste dizele, tehnologia dezvoltata de BorgWarner
Evile, motorul 3.0 diZel de 272 CP este 100% made by BMW.
Daca vrei sa cauti nod in papura, atunci afla ca tehnologia Diesel nu a fost inventata nici de BMW, nici de Mercedes si nici de Audi
Totusi primul motor turbo-diZel pe masini de strada a fost facut de BMW.
Iar cutia DSG schimba foarte repede treptele in sus (1-2-3), numai ca o cutie trebuie sa schimbe repede si in jos, iar acolo dureaza mult mai mult (intre 0,6 si 0,9 sec)
[Edited on 7-9-2004 by aiculedtzu]
Scris 24 septembrie 2004 - 09:58
La fel, V6 3,0 TDi e cel mai puternic doar pe hirtie. 1950kg pentru maina aia mi se pare oribil de mult.
Scris 26 septembrie 2004 - 09:58
Scris 27 septembrie 2004 - 08:01
Scris 27 septembrie 2004 - 10:38
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi