Dragul meu drag,
Sa stii ca si eu am remarcat acea problema cu franele la Cielo.
O alta problema la Cielo este stabilitatea in curbe, care lasa foarte mult de dorit !
Numai bine
:hammerkick:
cielo ala al romanilor
Started by aiculedtzu, sep 17 2002 04:28
2 replies to this topic
Scris 17 septembrie 2002 - 04:28
Alfa Romeo 147 2.0 TS a.k.a. The Black Pearl
Scris 21 septembrie 2002 - 03:09
Dragii mei Dragi,
Eu stiu pe cineva care a iesit de pe carosabil (complet uscat) in timp ce cobora niste serpentine !!!!!
Cred ca va dati seama ce s-a intamplat dupa ce a parasit soseaua ...
Iar in ceea ce priveste fiabilitatea, am cuvinte numai de lauda!
Cielo-ul care a avut acel incident, era din 98 si avea 140.000 KM si in afara de schimbat ulei nu i-a facut nimic.
Numai bine
Eu stiu pe cineva care a iesit de pe carosabil (complet uscat) in timp ce cobora niste serpentine !!!!!
Cred ca va dati seama ce s-a intamplat dupa ce a parasit soseaua ...
Iar in ceea ce priveste fiabilitatea, am cuvinte numai de lauda!
Cielo-ul care a avut acel incident, era din 98 si avea 140.000 KM si in afara de schimbat ulei nu i-a facut nimic.
Numai bine
Alfa Romeo 147 2.0 TS a.k.a. The Black Pearl
Scris 21 septembrie 2002 - 03:59
Citeaza
daca nu le ai, nici un S nu te salveaza.
omule, daca te-ai pricopsit cu un opel mai reusit, nu vad de ce te iei de cielo. am mai discutat pe tema asta si in trecut, deci cauta topicul si vezi parerile membrilor. sa vezi ce bun era cielo daca aveai o dacie in locul Irmscher 2ooo cc-ului. ce opel e asta? Irmscher 2ooo cc nu exista. e vectra caravan sau astra? cred ca e astra. are 150cp. dar performantele nu sunt pe masura, si sincer nu prea inteleg de ce. de ce masinile opel sunt mai lente decat restul?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.

despre fotografie
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi