Si eu tot RDS cu wireless de care sunt multumit. Vezi insa ca in functie de tipul conexiunii disponibile depinde si modelul de router pe care il folosesti. Eu am cablu tras direct dintr-un router in bloc (fibra optica) dar am inteles ca RDS pentru cable link foloseste PPPoE. Ca wireless mi-am luat un D-Link DI-524UP cu print server (care stie si de PPPoE btw).
internet:ce conexiune aveti?
Started by Grinch, mar 09 2004 11:40
31 replies to this topic
Scris 10 decembrie 2007 - 12:47
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 ianuarie 2008 - 08:40
Niste mici teste facute pe http://www.speedtest.net . Aveti in fiecare poza viteza medie de upload, de download, serverul si alte detalii. 8kbps = 1kB/s (deci pentru a afla rata de download sau upload impartiti rezultatul la 8):

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 ianuarie 2008 - 09:35
Eu am wireless de la orange mobile, o porcarie, si costa si o gramada de bani (ultima facutra aprox. 100 de euro), si navighez normal. Merge cand vrea bine (UMTS si HSPDA) cand vrea nu. De exemplu in seara asta merge greoi rau si nu stiu de ce. Pe EDGE merge intodeauna nasol rau.
Insured by Jesus
Scris 15 ianuarie 2008 - 09:50
De ce nu-ti iei Zapp? Are un coleg si e foarte multumit de el. Daca nu ma insel ai nelimitat in 39$
Life must be taken one disaster at a time
Scris 15 ianuarie 2008 - 10:02
Da zapp e o optiune buna, dar sapt viitoare primesc de la servici Vodafone unlimited, si cred ca Orange-ul de acasa il schimb cu Upc, net+ cablu la 45 de lei.
Insured by Jesus
Scris 15 ianuarie 2008 - 11:26
mai nou am facut cerere doar de cablu date fara fonie(dar cu fonie prin VOIPsi moca)ptr ca ne-au bagat ADSL2+...si in timp ce astept,negasind routeru LINKSYS pe care il doream,am luat ultimul model de la Fritz.e pe vine....parca 7270 il cheama....pina atunci alternez intre 56KBPS flat ,EDGE si 3G..in functie de necesitati..
in ziua da azi banii nu ie totul,informatzili ie totul.....
Scris 31 august 2011 - 12:00
Eu am erdeesh si merje ghini
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi