sint distrus. am studiat o groaza de siteuri pe net, si am hotarit: masina mea are NEVOIE de un display lcd. unul mic, 5.6", 6", maxim 7". deocamdata pentru home-made-ul mp3 player, apoi pentru filme (cind o sa fac upgrade la sistem). sau pentru camera video. sau pentru gps. sau pentru orice.
in romania am gasit un singur display de vinzare (standalone, nu instalatie de mii de $), la digitalworld, si costa cam 5 milioane la 5.6". mi se pare destul de piperat, pe internet preturile sint intre 100 si 200$ pentru displayuri chiar mai mari, si cu tv tuner inclus, intrare video dubla, etc.
si acum intrebarea: de unde ne cumparam astfel de displayuri in romania ? eu fiind mai maniac asa, ma multumesc si cu displayul brut, cu intrare video si atit, fara carcasa sau accesorii, ca ma descurc in directia aia.
multumesc
ecrane LCD mici
Started by jaffar, oct 31 2003 03:37
7 replies to this topic
Scris 31 octombrie 2003 - 03:37
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 03 noiembrie 2003 - 11:08
chris,
esti nebun
fii sigur ca am gasit si studiat si eu mii de oferte pe net. intrebarea insa era: de unde cumparam asa ceva IN ROMANIA ?
nu ma intereseaza nici dvd nici mp3 player. doar displayul, atit. daca n-are nici carcasa e si mai bine.
ar trebui unul din cei care sinteti pe afara si puteti cumpara de pe net sa ne trimiteti si noua...
esti nebun
fii sigur ca am gasit si studiat si eu mii de oferte pe net. intrebarea insa era: de unde cumparam asa ceva IN ROMANIA ?
nu ma intereseaza nici dvd nici mp3 player. doar displayul, atit. daca n-are nici carcasa e si mai bine.
ar trebui unul din cei care sinteti pe afara si puteti cumpara de pe net sa ne trimiteti si noua...
Scris 03 noiembrie 2003 - 04:23
da, dar alea sint alfanumerice, pe 1-4 rinduri si 16-40 caractere latime. din ala am... acum vreau sa fac upgrade la ceva grafic
Scris 03 noiembrie 2003 - 05:27
da, asta e singurul pe care l-am gasit de cumparat in tzara. pretul e foarte mare pentru 4", si arata... ciudat. marginea de plastic e aproape cit ecranul de mare.
mai am nevoie de optiuni... sau de bani. sau de varu' din strainatate.
mai am nevoie de optiuni... sau de bani. sau de varu' din strainatate.
Scris 20 ianuarie 2005 - 12:08
La asemenea scor nu mai are nevoie, gasise la 5,5 milioane.
Domnu jaffar, singura solutie e sa iei de pe ebay, au aia exact ce iti trebuie, diametre mici si scoruri chiar pertinente.
Domnu jaffar, singura solutie e sa iei de pe ebay, au aia exact ce iti trebuie, diametre mici si scoruri chiar pertinente.
Scris 20 ianuarie 2005 - 09:30
Citeaza
Originally posted by dizzy
Salut mesterilor!
Exista o oferta de LCD cu diagonala de 12,5cm
la 7 000 000. Am gasit-o intr-un program TV.
Asta inseamna ca LCD-ul e 10x7 cm.
Mi se pare suficient
Daca va trebe va dau detalii.
Salut mesterilor!
Exista o oferta de LCD cu diagonala de 12,5cm
la 7 000 000. Am gasit-o intr-un program TV.
Asta inseamna ca LCD-ul e 10x7 cm.
Mi se pare suficient
Daca va trebe va dau detalii.
nu strica sa ne dai si detalii, cine stie poate o fi cineva interesat.
eu am inceput sa stau cu ochii pe ebay dar sincer, mi-e frica. sint totusi niste sume, si din cite am inteles deja e plin de romanasi neaosi care vind praful de pe toba prin conturile unor power selleri.
Scris 23 ianuarie 2005 - 04:52
jaffare call me
Daca stii nu inseamna ca si intelegi
Scris 27 februarie 2005 - 09:47
Daca mergi pe Maica Domnului,dinspre Lizeanu spre Lacul Tei,inainte de magazinul Conex cu vreo 100 m vei gasi un magazin cu tot felul de display-uri si echipamente portabile.Problema dupa parerea mea este alta si anume ca la preturile astea NU poti avea pretentii....Un display ADEVARAT,chiar si afara costa citeva sute bune de $....
A+
A+
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi