Alea sunt doar variante pentru piata locala, facute in Rusia, de fapt doar asamblate din colectii CKD, pt a evita taxele vamale piperate.
Evolutia lui BMW - Noua seria 5
Scris 27 iulie 2005 - 02:05

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 29 iulie 2005 - 10:10
Ce idee...
X5 facut la Campulung. 
Anul trecut parca s-au vandut peste 1000 de BMW-uri in Romania. Bine, oricum e o cifra mica.
Anul trecut parca s-au vandut peste 1000 de BMW-uri in Romania. Bine, oricum e o cifra mica.

Scris 23 august 2005 - 11:32
Ce model de jante are?
Mai bine ca nu are runflats, se comporta mai bine fara.
Mai bine ca nu are runflats, se comporta mai bine fara.

Scris 23 august 2005 - 11:59
Nu ma refeream la comportamentul masinii in caz de pierdere a presiunii din pneuri, ci la cat de rigida devine masina cu aceste cauciucuri runflat. Nu mai are supletea unui BMW, care intotdeauna a fost o imbinare perfecta intre confort si sportivitate, rigid cand trebuie si comod peste denivelari. Seria 3 se pare ca este singurul BMW de pana acum care se comporta excelent cu runflat-urile, trenul de rulare fiind gandit exclusiv pt astfel de cauciucuri.

Scris 24 august 2005 - 09:22
Am vazut cum face un 320d cu cauciucuri de iarna pertinente. Probleme nu au fost decit foarte rar, adica 1 singura data a ramas blocat intre sleauri in 2 ierni "a la Bucuresti".
Personal as lua masina doar RWD pentru ca BMW pentru asta a gindit-o. 4x4 s-a bagat mai mult pentru intimidarea concurente si sa nu piarda prea mult din felia de piata aferenta. De aceea softu mai trebuie dezvoltat si nu am citit lucruri extraordinare chiar despre X-drive. Unul din fenomenele descrise ar fi "kangorooing" adica pe namoale sanatoase (sau zapezi) masina face un balans aiurea, intra ca intr-o bucla, da puterea cind pe fata cind pe spate si se simte ca in leagan.
Pe linga asta, economia de bani e semnificativa chiar daca nu pui optionale in plus. Consumul mai scazut, greutate mai mica.
Pentru 1-2 saptamini de nameti, nu as lua o masina cu x-drive. E doar optiunea mea si sincer mi se pare destul de obiectiva, mai ales ca nu am nici o minima atractie pentru aceasta masina.
Personal as lua masina doar RWD pentru ca BMW pentru asta a gindit-o. 4x4 s-a bagat mai mult pentru intimidarea concurente si sa nu piarda prea mult din felia de piata aferenta. De aceea softu mai trebuie dezvoltat si nu am citit lucruri extraordinare chiar despre X-drive. Unul din fenomenele descrise ar fi "kangorooing" adica pe namoale sanatoase (sau zapezi) masina face un balans aiurea, intra ca intr-o bucla, da puterea cind pe fata cind pe spate si se simte ca in leagan.
Pe linga asta, economia de bani e semnificativa chiar daca nu pui optionale in plus. Consumul mai scazut, greutate mai mica.
Pentru 1-2 saptamini de nameti, nu as lua o masina cu x-drive. E doar optiunea mea si sincer mi se pare destul de obiectiva, mai ales ca nu am nici o minima atractie pentru aceasta masina.
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style
ACrew style
Scris 24 august 2005 - 11:30
Cea mai buna alegere ramane 525xi. Cel mai bine, gri. Chiar daca rosu e superb, ajuta la revanzare. Ii pui mult mai multe optionale si nici nu te mai gandesti ca exista 530xi... si gata.
Nu pot sa cred ca Seria 5 nu are cotiera centrala standard. Cred ca si unela masini din clasa compacta au asa ceva...
Nu pot sa cred ca Seria 5 nu are cotiera centrala standard. Cred ca si unela masini din clasa compacta au asa ceva...

Scris 25 august 2005 - 11:01
E bine sa te gandesti si la aspectul asta... desi este, intr-adevar, prematur sa discutam acum despre revanzare.

Scris 25 august 2005 - 11:25
Diesel, gri, piele, clima bizona, xenon... cam astea sunt dotarile de baza pt o revanzare usoara.

Ajutor