Relu, la 11 octombrie 2011 - 10:03 , a spus:
N-am apucat sa discutam zilele astea, dar de saptamana trecuta am avut evenimente deloc placute legat de sanatatea celei mici. De 2 ori la spital noaptea, a 2-a oara internata, si am adus-o acasa duminica.
Si sa nu crezi ca e prima oara, am tras-o si cu cea mare, si o trag toti care au copii pana la o anumita varsta.
In momentele cand ai nevoie URGENT de o farmacie, o camera de garda, o ambulanta, te CACI pe toate curtile/vilele de la tzara, si pleci instant la oras, aproape de facilitatile de care ai cu adevarat nevoie. Facilitati care fara exagerare, pot fi uneori vitale !
pentru ca in loc sa beneficiem pe drept de servicile pe care le platim prin impozite,(ambulanta, asfalt, urgenta) alergam noi si ne futem viata in functie de locul unde sunt facilitatile. Elipsa este evidenta, cand ne nastem parintii se muta mai aproape de spitalul de pitici, pe masura ce crestem ne indepartam ca nu ne mai pasa, iar cand imbatranim iar ne schimbam locuinta mai aproape de spital,de azilul de ai batrini sau de cimitir . Si tot asa.
NB saptamana trecuta. piticul meu de 11 luni a avut prima viroza din viata lui. Si a noastra!