mecea, la 30 ianuarie 2012 - 07:30 , a spus:
fac pariu ca nu sunt, sunt sigur ca fiecare masina are gumele cu care a echipat-o dealerul.
Chiar asa fiind, tu CREZI ca la nivelul ala de anvelope diferenta e ASA de mare ??? Daca da, cu tot respectul, te inseli amarnic !
Citeaza
si imi mentin parerea ca relevante sunt doar jaloanele : acelasi sofer > conditii reale cu care te poti intalni, spre deosebire de patinoar unde te duci des rau sa patinezi cu masina ? sa nu vii sa-mi explici cum o sa intalnesc gheata de patinoare pe drumuri te rog
Mai omule, patinoarul nu reprezinta altceva decat o SUPRAFATA extrem de ALUNECOASA, conditie ce are FOARTE mare legatura cu CAROSABILUL IARNA !! Sau oi vrea sa zici acum ca mantinelele au avut un efect "benefic" pentru Subaru ?
Citeaza
ps:am un amic cu un subaru forester diesel, promit sa fac niste filmulete cu el zilele astea daca tu gasesti patinoarul
Adica sa caute mantinele ??
Eu ii inteleg ( oarecum ) pe cei care dau o carca de bani pe "pseudo" integrale, si ca nu le pica prea bine cand vad cum se comporta o "integrala" adevarata pe teren alunecos. Dar legile fizicii nu le poti invinge, si testul asta nu face altceva decat sa demonstreze inca o data ( daca mai era nevoie

) ca o transmisie integrala REALA nu poate fi suplinita NICIODATA de electronica si ambreiaje !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 ianuarie 2012 - 08:26