Swiby, la 09 februarie 2011 - 03:44 , a spus:
....................................
.......... Dar noi ce vina avem ? Asta inseamna ca trebuie ca momentul T0 sa fie C0, castrare, si dupa aia sa asteptam vreo 15 ani sa dispara ? Problema nu e de inmultire, ci de faptul ca intre a fi muscat de un caine castrat si unul necastrat nu este nicio diferenta.
Perfect adevarat.
Simplu de inteles si pt un copil de 2 ani.
Relu, la 09 februarie 2011 - 03:51 , a spus:
Ba e una foarte mare: cainii castrati isi pierd aproape complet agresivitatea, chiar in haita.
Oricum problema e foarte complicata cu cainii, ......
................
Daca vrei te duc eu langa unele haite de caini (e adavarat ca unele dintre ele sunt mixte dpdv castrati sau nu), sa le explici tu ca daca sunt castrati nu ar trebui sa mai fie agresivi deloc.
Problema nu este complicata deloc; nu a fost tratata (ca multe altele de altfel) asa cum trebuie si cand a trebuit, iar acum s-a cronicizat. Complicare o facem exclusiv noi cand "o dam de gard".
Swiby, la 09 februarie 2011 - 06:44 , a spus:
Si acum ce trebuie sa facem, traim intr-o lume paralela ?
Nu stiu ce impresie iti lasa tie, sau altor colegi de forum, etc., dar eu raman cu impresia f clara ca unii traiesc intr-o realitate paralela (lume, cum spui tu); altfel nu-mi explic cum de nu constientizeaza realitatile nenorocite de care ne lovim (vrem, nu vrem) cu totii zilnic. Plus ca numai ei au dreptate, intelepciune, experienta, iar ~toti ceilalti sunt vai mama lor.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte