Alegerea mea
Started by bleunightdanger, aug 16 2010 04:57
133 replies to this topic
Scris 23 septembrie 2010 - 10:01
Este. Mi se pare o rautate gratuita aceasta intrebare.
Ia imagineaza-ti ca te-ai plimba cu un logan, fie el si 1.4, prin Romania anului 1985. Cum s-ar uita lumea la tine? Da, stiu, au mai trecut 25 de ani de atunci, dar ideea ramane. Daca acum ai acces la masini din import, nu inseamna ca Loganul pute. Foarte bine, cine vrea si poate, isi ia Ford, Vw, Subaru, whatever. Dar Loganul este masina. Nu super masina. Dar masina.
Ia imagineaza-ti ca te-ai plimba cu un logan, fie el si 1.4, prin Romania anului 1985. Cum s-ar uita lumea la tine? Da, stiu, au mai trecut 25 de ani de atunci, dar ideea ramane. Daca acum ai acces la masini din import, nu inseamna ca Loganul pute. Foarte bine, cine vrea si poate, isi ia Ford, Vw, Subaru, whatever. Dar Loganul este masina. Nu super masina. Dar masina.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 23 septembrie 2010 - 10:37
Forester, lasa-l sa creada ca el cu focus 2 1.6 e mai presus decat mine. Trebuia sa-mi iau si eu o masina din 2001 ca sa fiu in randul lumii....
if you're looking for peace, then get ready for war
Scris 23 septembrie 2010 - 10:53
eu am masina din 2001
Scris 23 septembrie 2010 - 11:05
2001... bun an. They don't make 'em like they used to.

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 23 septembrie 2010 - 11:20
@Cornel001 ... cu ce te deranjeaza ca el ii zice masina Logan'ului? Poa' sa'i spuna cum doreste, vezi si cum se numeste topicul: "Alegerea mea". Nu te obliga nimeni sa'ti placa, dar bunul simt ar trebui sa te oblige la a te abtine de la comentarii de genul asta.
Warning 25% ... daca te incalzeste cu ceva
Warning 25% ... daca te incalzeste cu ceva
Omue inainte de toate ;)
Scris 23 septembrie 2010 - 11:35
La 31 de ani sa faci trolling pe un forum auto e cam penibil, nu crezi stimabile?
Scris 23 septembrie 2010 - 11:41
mie mi se pare penibil sa sariti atat de fund in sus, crezandu-va preacuratii si perfectii pamantului.
Da, am fost nitel rautacios (si imi cer scuze, ma mai apuca cateodata), adica n-am spus-o la modul cel mai serios, insa cum spuneam daca io sunt penibil nici reactiile voastre nu sunt mai prejos, va credeti ce nu sunteti.
LE : Andrei bag seama ca forumul e cam mic si nu prea ai musterii, asa ca ai sarit la cea mai mica ocazie sa vezi si tu cum e.
Da, am fost nitel rautacios (si imi cer scuze, ma mai apuca cateodata), adica n-am spus-o la modul cel mai serios, insa cum spuneam daca io sunt penibil nici reactiile voastre nu sunt mai prejos, va credeti ce nu sunteti.
LE : Andrei bag seama ca forumul e cam mic si nu prea ai musterii, asa ca ai sarit la cea mai mica ocazie sa vezi si tu cum e.
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 23 septembrie 2010 - 11:51
Scris 23 septembrie 2010 - 11:50
suntem cu bun-simt.
if you're looking for peace, then get ready for war
Scris 23 septembrie 2010 - 11:58
cornel001, la 23 septembrie 2010 - 11:41 , a spus:
Baga seama ce vrei tu. Nu te'a obligat nimeni sa postezi. Nu e vina noastra ca tu esti atat de plictisit incat te'ai decis sa ne onorezi cu un post care, din intamplare, nu a fost pe placul nimanui ...
@bleunightdanger ... o sa fac curatenie mai pe seara
Omue inainte de toate ;)
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi