Asa, pana la urma am ajuns si eu miercuri pe Transalpina. Poze mai incolo cand o sa am timp si rabdare sa sortez vreo 640
E incredibil de frumos, atat drumul cat si peisajul. Am zambit ca un tampit tot drumul

. Asfaltul este proaspat, dar inca se lucreaza pe mai multe bucati inclusiv dupa Ranca. E o singura portiune prin padure mai lunga neasfaltata pana la Dobra. In rest trebuie atentie ca inca nu e asfalt la podete aproape de Dobra, si sunt foarte multe

Dobra-Jina nu e asfaltat dar e nivelat aproape perfect, fusesem acum 2 ani pe acolo cand era forestier taticu si acum e de nerecunoscut. Per total drumul poate fi parcurs cu aproape orice titiu fara probleme
Sunt extrem de fericit ca am ajuns cat inca nu s-a umplut de cocalari si voi incerca sa revin cat mai des

Plus de asta am revazut Sibiul, de care m-am indragostit

Intoarcerea era programata pe Transfagarasan, dar am intarziat mai mult si noaptea nu avea prea mult farmec, a.i. returul a fost pe Valea Oltului.
Deci in concluzie mergeti cat mai repede si cat mai des ca merita cu varf si indesat. Pana si alex230 si Frank pot trece pe acolo daca sunt atenti pe portiunile in lucru.

Go go go!!
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 11 septembrie 2011 - 04:42