Doresc sa penalizez acest fenomen (fotbalul) care s-a depreciat constant si ireversibil la noi in tara, si il penalizez prin a elogia data de azi,data la care avem re-re-re-confirmarea unui campion mondial LUCIAN BUTE cu un nou titlu sau pastrarea acestuia si fetele de la Oltchim care au reusit sa bata Gyor categoric si sa se califice in finala CL . Vreau sa termin cu laude asa ca mai intai am sa le dau UE ziaristilor presei sportive, presa care e o curva ahtiata dupa banii celor care platesc ca sa apara la stiri ( becali,dragomir,turcu si restul scursorilor bogatase ale societatii noastre) in loc sa dea fiecare detaliu din aceste doua minunate realizari sportive la ore de maxima audienta. In final, felicitari Lucian ,fetelor si sper sa prind bilet la finala ca sa le pot aplauda pe adevaratele valori sportive. BRAVO!!!
andrei041, la 18 aprilie 2010 - 11:18 , a spus:
Pe Bute nu l'am urmarit - nu e vb ca nu implica enorm de multa munca sa reusesti ce'a reusit el, insa nu ma pasioneaza. Evolutia fetelor de la Oltchim am urmarit'o in semifinala cu cele de la Gyor, atat in meciul tur, cand lucrurile au fost foarte echilibrare, scorul fiind 25-25, cat si azi, in retur.
In prima repriza am fost convins ca meciul va semana cu cel din tur, ba chiar speram sa nu se marcheze mai mult de 25 goluri/echipa, in ideea ca la un egal tot ale noastre sa se califice.
Echilibrul insa s'a rupt in repriza a doua, cand ale noastre au fructificat ratarile unguroaicelor si s'au desprins si la 5 goluri. Chiar daca au mai avut ezitari, in repriza a doua au fost net superioare celor de la Gyor, care au jucat destul de slab ptr o semifinala a Champions League.
Oricum, nota 10 ptr toate jucatoarele de la Oltchim si nota 11 ptr Ada Nechita
Multa bafta in finala cu Viborg!
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 18 aprilie 2010 - 11:44