Salt la continut

- - - - -

Adevaratele realizari sportive ale Romaniei

114 replies to this topic

#1 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 18 aprilie 2010 - 11:43

Pentru ca merita, fac topic nou si postez si precedentele 2 idei ale mele si ale lui Andrei :

Doresc sa penalizez acest fenomen (fotbalul) care s-a depreciat constant si ireversibil la noi in tara, si il penalizez prin a elogia data de azi,data la care avem re-re-re-confirmarea unui campion mondial LUCIAN BUTE cu un nou titlu sau pastrarea acestuia si fetele de la Oltchim care au reusit sa bata Gyor categoric si sa se califice in finala CL . Vreau sa termin cu laude asa ca mai intai am sa le dau UE ziaristilor presei sportive, presa care e o curva ahtiata dupa banii celor care platesc ca sa apara la stiri ( becali,dragomir,turcu si restul scursorilor bogatase ale societatii noastre) in loc sa dea fiecare detaliu din aceste doua minunate realizari sportive la ore de maxima audienta. In final, felicitari Lucian ,fetelor si sper sa prind bilet la finala ca sa le pot aplauda pe adevaratele valori sportive. BRAVO!!!

Vezi postareaandrei041, la 18 aprilie 2010 - 11:18 , a spus:

Intr'adevar, in ultimii ani reusitele sportului romanesc vin, dupa parerea mea, exclusiv din alte sporturi in afara fotbalului.
Pe Bute nu l'am urmarit - nu e vb ca nu implica enorm de multa munca sa reusesti ce'a reusit el, insa nu ma pasioneaza. Evolutia fetelor de la Oltchim am urmarit'o in semifinala cu cele de la Gyor, atat in meciul tur, cand lucrurile au fost foarte echilibrare, scorul fiind 25-25, cat si azi, in retur.
In prima repriza am fost convins ca meciul va semana cu cel din tur, ba chiar speram sa nu se marcheze mai mult de 25 goluri/echipa, in ideea ca la un egal tot ale noastre sa se califice.
Echilibrul insa s'a rupt in repriza a doua, cand ale noastre au fructificat ratarile unguroaicelor si s'au desprins si la 5 goluri. Chiar daca au mai avut ezitari, in repriza a doua au fost net superioare celor de la Gyor, care au jucat destul de slab ptr o semifinala a Champions League.
Oricum, nota 10 ptr toate jucatoarele de la Oltchim si nota 11 ptr Ada Nechita :)

Multa bafta in finala cu Viborg!

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 18 aprilie 2010 - 11:44

#2 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 19 aprilie 2010 - 12:00

si nota 11 pentru public si pentru Paula Ungureanu mai ales ca vine dupa o somitate in poarta Oltchimului - Hutupan

Imagine amplasataImagine amplasata

Imagine amplasata

p.s. +1 si lui Costea si nu pt fotbal ci pt ca o tine pe Ada in forma :lol:

#3 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2010 - 07:20

Hai si cu Alina Dumitru, campioana europeana la judo. m#@# fotbal romanesc.
http://www.9am.ro/st...na-la-judo.html
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#4 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2010 - 11:14

Bravo,felicitari,nu e prima data cand aduce aminte de Romania si ca altceva decat "naspa" in general. Si mai e si Corina Oana Caprioriu ,calificata in finala. Ar mai fi si Chivu,finalist CL care oricum e din alta plamadeala decat generatia lui.

#5 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 05 mai 2010 - 09:22

http://www.gsp.ro/sp...ani-188451.html

#6 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 841 Mesaje:
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 05 mai 2010 - 09:36

Vezi postareatibitu, la 05 mai 2010 - 09:22 , a spus:

d-nul Tibi doresc sa punctez un aspect care poate deranja.

frumoasa realizarea gimnastei romane dar parca suntem prea multi imbulziti la www.iauitenene.ro si doar atat .

de cativa ani buni societatea romaneasca s-a inregimentat la asociatia pescarilor amatori visand la marea captura. cum apare o Maricica Puica cum hop si noi cu link-ul de rigoare.

suntem toti vanatori de .. linkuri ? eu nici macar asta nu sunt. dar oare e suficient ?

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 05 mai 2010 - 09:40

Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#7 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 05 mai 2010 - 05:43

A luat medalia de AUR, e campioana europeana,adica cea mai buna din Europa, este o mare realizare. Adica se incadreaza la titlul topicului, eu unul nu-ti inteleg comentariul

#8 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8.874 Mesaje:
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 05 mai 2010 - 05:59

Stai linistit, inseamna ca esti cat de cat normal.
:angry:
Curioasa transformarea (ca tot vorbim de sporturi), de la Puica la Muller.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#9 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 841 Mesaje:
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 05 mai 2010 - 06:53

Vezi postareaoaspetele, la 05 mai 2010 - 05:59 , a spus:

Stai linistit, inseamna ca esti cat de cat normal.
:angry:
Curioasa transformarea (ca tot vorbim de sporturi), de la Puica la Muller.
ce ochi de vultur... bravo nenea Oaspete
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#10 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 22 mai 2010 - 11:35

Exista si exceptii fotbalistice care merita pomenite la mari realizari ale sportului romanesc, si pe langa cea reusita de Mircea Lucescu si Rat anul trecut, Cristi Chivu a castigat in seara asta C.L. O mare realizare pentru orice fotbalist,mai ales ca a jucat titular si a facut-o destul de bine. A reusit aceasta performanta pentru ca s-a rupt de mediocritatea si fitzosismul generatiei din care face parte si a fost profesionist. Bravo
Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 22 mai 2010 - 11:35

#11 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 20 iunie 2010 - 02:20

Handbal din nou, de dat asta baietii ca fetele ne-au cam obisnuit cu perforante. Bravo,abia astept meciurile de la CM.
http://www.gsp.ro/sp...011-195176.html

#12 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 962 Mesaje:
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 21 iunie 2010 - 10:58

http://sport.hotnews...m<br><br><br>Si cand te gandesti ca nu avem nici o baza reala de canotaj !!!<br>

Aceasta postare a fost editata de alias: 21 iunie 2010 - 10:59

Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#13 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 24 iunie 2010 - 03:12

E ceva genetic. Potenţial există, că încet încet, nefolosit, el se va pierde, nu e greu de înţeles, dar mi-e că nu prezintă interes pt. nimeni asta. Mă gândesc cum ar fi fost ca Videanu, îl loc să facă o casă-palat de prost gust, să fi făcut acolo o bază sportivă modernă la costuri reale şi multe n n n altele. De multe ori am văzut cum cei care pot face diferenţa fără, repet FĂRĂ să piardă cine ştie ce ei personal, că sunt foarte, extrem de bogaţi, nu au nici un interes. E poate cea mai mare diferenţă între România şi alte ţări.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#14 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 24 iunie 2010 - 05:01

Ca si in orice alt domeniu,valorile nu se respecta si sustin

#15 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 15 septembrie 2010 - 09:45

http://www.gsp.ro/sp...are-206909.html

chiar asa, amatori de ping-pong pe aici? in wkend m-as baga constant mai ales la idm

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 15 septembrie 2010 - 09:46

#16 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 15 septembrie 2010 - 10:15

Chiar doream să bag un blogăreală pe tema asta. Mă uitam la sport după ştirile protv. Adică se uitau cei din casă şi eu involuntar. 10 ştiri cu Steaua la Urziceni şi imagini, interviuri, ultimele gunoaie comentau pe la garduri, în fine. SCAPĂ printre astea o ŞTIRE că am luat ceva medalie la canotaj, nu prea conta că avem 2 medalii de aur la Campionatul european, că au rezultate şi la mondiale etc. Vreo imagine??? NU NENE! Interviu? DA, vreo 10 cu Jiji.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#17 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.368 Mesaje:
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 15 septembrie 2010 - 11:06

stirile "e" si ele o afacere, si ca orice afacere produce ceea ce se cere....asa audienta asa stiri. asta e.
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#18 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 15 septembrie 2010 - 11:12

O să scriu pe blog despre mai multe. Audienţa ar fi o maimuţă cu o puţă şi nimic mai mult. Văd mai multe păsărici la sport decât la ... pana mea, nu ştiu. E şi sexul un sport, dar no ...
Posted Image
despre fotografie

#19 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.368 Mesaje:

Scris 15 septembrie 2010 - 11:49

+1 :)
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#20 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.006 Mesaje:
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 16 septembrie 2010 - 06:54

Tibitu-le, m-as baga eu la ping-pong, dar e a dracului de greu cu timpul. In plus, pana nu termina aia de facut zona aia de la Grozavesti, nu sunt masochist sa intru pe acolo. Dar, si eu imi doresc sa mai dau un pic jos din burtica alergand in jurul mesei de tenis. :D

Referitor la fetele noastre, BRAVO LOR! :)
Daca in ultimul meci Daniela Dodean era un pic mai concentrata, puteam avea aurul european. Asa, ne multumim iar cu locul 2. Nu e rau, daca ne gandim ca am trecut de echipe de talia Germaniei. Am fost la 2 mingi de asa ceva. E un sport in care, din pacate, psihicul este hotarator si nu ai voie sa gresesti nici o fractiune de secunda. La 8-8 pentru olandeza, aceasta a avut bafta unei tuse care a scos-o definitiv pe Danuta din joc.
Sunt curios, insa, cati le vor astepta pe fete la aeroport sa le felicite. :D
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#21 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.827 Mesaje:

Scris 16 septembrie 2010 - 10:53

o sa le astepte familiile evident :D
La IDM se ajunge lejer din dr taberei. Ma refer la wkend evident :lol: Daca ai alte propuneri, doar sa fie conditii bune (lumina, spatiu)

#22 pejte

Addicted

• Members
  • 8.194 Mesaje:
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 16 septembrie 2010 - 10:57

Decat tenis de masa mai bine ne jucam pe Wii, pierdem mai multe calorii si e mai distractiv...

#23 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.368 Mesaje:

Scris 16 septembrie 2010 - 11:11

@pejte m-am jucat pe Wii, mi-a placut, e fun, dar nu as da realul pe virtual, e ca si cum ai prefera un simulator d'ala profesional unui Ferrari. cat despre caloriile pierdute, n-am jucat foarte mult ping pong pe Wii, dar cand am jucat in realitate am ars la calorii mama mama :lol: (am si de unde e drept :D); ce vreau sa spun e ca nu cred ca arzi mai multe calorii la Wii.

Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 16 septembrie 2010 - 11:11

#24 pejte

Addicted

• Members
  • 8.194 Mesaje:
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 16 septembrie 2010 - 11:18

Pentru cei ca mine, fara o coordonare a ochiului cu mainii foarte buna, e mai fun pe wii, ca mai ai din cand in cand si lovituri pe masa/teren :lol:)

#25 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 16 septembrie 2010 - 11:26

Nu se compara. In afara de faptul ca la Wii poti castiga fara sa fii bun la vreun sport, deci poate juca mai multa lume, nu vad satisfactia :lol:
Omue inainte de toate ;)

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi