Lenesilor, numai gura e de voi!
Nu mai dezbateti atata, puneti mana pe covrig si mergeti la
RELAXARE... la
Waldschloss!
Ce am gasit pe acolo mi-e greu sa descriu in cateva cuvinte.
Tot ce e pe sait-ul locatiei, ce au scris cei care au fost pe acolo pe VWForum si Softpedia e adevarat!
Cu o singura diferenta majora, de care nici oaspetele nu a stiut sa ma lamureasca inainte de plecare...am gasit si WIFI la locatie foarte bun si stabil sa iti mai citesti mail-urile sa mai citesti o stire din tara, sa vad ce mai trancaniti pe aicea.
Cazare e excelenta, am stat la un apartament, apare in pozele de pe sait, dormitor, sufragerie, bucuatarie dotata cu cele necesare, baie cu dus. Gazdele, mama oaspetelui si Manfred, o dulceata de oameni. Ne-au asteptat ca am ajuns pe la 20:30, apoi au sunat in sat sa ne astepte cu potolul la un restaurant (nemtii, pe acolo, cu programul lor, la 21:00 se trag obloanele peste tot

).
Dimineata la 9:00 fruhstuck-ul era servit, noi eram 3 dar cred ca puteau sa se sature lejer vreo 7 suflete...toate proaspete, painici, salamuri, branzeturi, oua facute dupa dorinta si gem...gem din productie proprie de lasam borcanele linse.
In zona sunt lucruri de vazut, as mai adauga pe langa cele mentionate in posturile de mai sus si cateva cazemate de pe linia de fortificatie Maginot si cateva crame unde deabia incepuse sa curga mustul si vinul proaspat.
Noi am avut in plan sa vedem de acolo Strasburg-ul si Luxembourg-ul. Plan indeplinit!
Din pacate, vizita la Waldschloss fiind parte dintrun circuit executat in Germania, nu am stat decat 2 nopti, dar merita foarte mult de stat acolo o saptaman (mai ales toamna cu viile din zona, mustul si vinul e un deliciu) si incarcat bateriile la greu.
Cine mai doreste si alte detalii, pot sa dau oricand!
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 20 septembrie 2011 - 10:28