Salut! Sunt pus intr-o mare dilema, vreau usor usor sa imi schimb "componentele sistemului audio " din masina. Audi-ul respectiv ( 80 b4) are difuzoare doar in bord in momentul de fata. In usi nu are nici o gaura nimic, si nu as vrea sa ma apuc eu sa gauresc asa aiurea. M-am gandit totusi ca probabil stie careva dintre voi dimensiunile difuzoarelor din bord. Am desfacut eu acolo...dar nu stiu zau. Erau niste difuzoare Pioneer puse de multiubitul fost proprietar ( un idiot) si erau adaptate acolo habar n-am ca nu erau prinse de loc. Avea o ureche (locul acela cu ajutorul caruia il poti prinde) taiata..ca doar atata-l duce capu. Imi sta gandu la niste difuzoare ovale sub luneta, dar totusi nu are gauri nimic. Nu stiu sigur, la acelea le-ar trebui o cutie...sau portbajalul ar fi pe post de incinta ? usor usor o sa tind si spre un subwoofer + amplificator, doar toate la timpul lor. Deocamdata schimbate cele din bord + ceva in spate. Sper orice sfat (bun bineinteles ) este binevenit
dimensiune difuzoare usi audi b4
Started by Sefu', apr 07 2009 02:28
5 replies to this topic
Scris 07 aprilie 2009 - 02:28
Scris 07 aprilie 2009 - 02:50
Masina ta are o problema mare si anume locasele pentru difuzoarele fata care sunt mici si pe bord.
Orice difuzor pui acolo va suna extrem de prost. Ca si dimensiune sunt de 10 cm dar sunt speciale, fara urechi de prindere. Prinderea se face cu ajutorul unor cleme livrate cu difuzorul.
Nu stiu daca mai gasesti pe undeva difuzoare modelul asta, pentru ca masinile pe care se pot monta au disparut cam demult.
Pe spate se pot da gauri pentru difuzoare de 16,5 sau poate chiar ovale. Dar si asa, se va auzi ca si cum ai fi la concert, ai sta la usa si ai privi spre hol.....
Nu ma injura, dar masina ta e destul de "neprietenoasa" la capitolul muzica.
Orice difuzor pui acolo va suna extrem de prost. Ca si dimensiune sunt de 10 cm dar sunt speciale, fara urechi de prindere. Prinderea se face cu ajutorul unor cleme livrate cu difuzorul.
Nu stiu daca mai gasesti pe undeva difuzoare modelul asta, pentru ca masinile pe care se pot monta au disparut cam demult.
Pe spate se pot da gauri pentru difuzoare de 16,5 sau poate chiar ovale. Dar si asa, se va auzi ca si cum ai fi la concert, ai sta la usa si ai privi spre hol.....
Nu ma injura, dar masina ta e destul de "neprietenoasa" la capitolul muzica.
Fisiere atasate
Scris 07 aprilie 2009 - 02:53
nu injur stai linistit. Incerc sa o aduc pe linia de plutire. Si atunci tu ce ai face de exemplu daca ai fi in locul meu?
Scris 07 aprilie 2009 - 03:07
Dupa parerea mea nu sunt decit 2 variante:
1- Pui ce incape pe fata + 16,5 pe spate si te impaci cu gindul
2- Bagi ceva bani intr-o preparare "custom" a fetelor de usi, in asa fel incit sa poti monta difuzoare pe ele.
2- Bagi ceva bani intr-o preparare "custom" a fetelor de usi, in asa fel incit sa poti monta difuzoare pe ele.
Scris 07 aprilie 2009 - 03:26
Relu, la Apr 7 2009, 03:07 PM, a spus:
Dupa parerea mea nu sunt decit 2 variante:
si cam in ce ar consta prepararea "custom" ? gauri in fetele usilor + inele mdf ?
probabil ca deocamdata o sa ma impac cu gandul
si totusi nu mi-ai raspuns la o intrebare: Difuzoarele ovale din spate vor avea nevoie de vreo incinta ceva? sau doar puse acolo?
Aceasta postare a fost editata de Sefu': 07 aprilie 2009 - 03:29
Scris 07 aprilie 2009 - 03:41
Gauri, inele, fibra, etc......
Difuzoarele ovale nu au nevoie de cutie. Sunt gindite sa mearga in free-air.
Difuzoarele ovale nu au nevoie de cutie. Sunt gindite sa mearga in free-air.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi