Si presupun ca asta va inseamna de asemenea preturi mai mari pentru wrx/sti si ceva mai mici decat pana acum pentru astea de serie?
garajul.ro - SUBARU CLUB masinile din club
Scris 18 iulie 2011 - 08:15
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 iulie 2011 - 08:19
si eu as presupune la fel. si as mai zice ca e foarte posibil ca noile impreza normale sa fie ceva toyota la baza.
imatur pentru ca am subaru.
Scris 19 iulie 2011 - 07:01
Cat de normal vi se pare voua zgomotul de polizor de la compresorul meu de a/c de la Forester?
Never mind... am vazut in video-urile sugerate de youtube ca sunt altii cu Forester 2010 cu aceeasi problema...
Singura mea frica e sa nu cedeze naibii ceva, ca degeaba nu face un asa zgomot!
Never mind... am vazut in video-urile sugerate de youtube ca sunt altii cu Forester 2010 cu aceeasi problema...
Aceasta postare a fost editata de Forester: 19 iulie 2011 - 07:07
Scris 20 iulie 2011 - 06:16
bre sigur n-ai pus cafea la rasnit acolo?!?
if you're looking for peace, then get ready for war
Scris 20 iulie 2011 - 06:58
Da si tu o fuga pana la semete sa vezi ce zic si ei. La mine nu se aude asa ...
Scris 20 iulie 2011 - 08:32
Pai ma duc, da abia peste o saptamana s-a gasit loc.
Oricum chestiunea e veche, si anul trecut le=am semnalat-o (parca nu facea asa tare totusi) dar nu au reusit sa faca mare lucru, au suflat niste curele p-acolo... ceva de genu' asa face toate. Si vazand filmuletele de pe iutub inclin sa cred ca de data asta chiar au dreptate. Doar ca nu o sa ma incalzeasca daca o sa crape...ba da, o sa ma incalzeasca in loc sa ma raceasca!
Oricum chestiunea e veche, si anul trecut le=am semnalat-o (parca nu facea asa tare totusi) dar nu au reusit sa faca mare lucru, au suflat niste curele p-acolo... ceva de genu' asa face toate. Si vazand filmuletele de pe iutub inclin sa cred ca de data asta chiar au dreptate. Doar ca nu o sa ma incalzeasca daca o sa crape...ba da, o sa ma incalzeasca in loc sa ma raceasca!
Scris 30 iulie 2011 - 11:13
Am nevoie de o oglinda (stanga) pentru Subaru Impreza dupa 2008. Mi-a fost spulberata de un .. pilot. De fapt am nevoie de oglinda in sine care este sparta si masca exterioara a ansamblului, care a disparut. Suportul, baza oglinzii, cea prinsa de caroserie care contine si mecanismul de reglare sunt neatinse. Nu am verificat incalzirea, dar nu vad de ce nu ar merge.
pieton
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2004
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2004

Ajutor