Salt la continut

La cererea publicului va oferim Club Subaru

121 replies to this topic

#51 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:
  • Marca:For-ash ...
  • Model:Oldtimer
  • Motorizare:Ce-i aia ?

Scris 05 noiembrie 2007 - 01:42

Ar fi interesant

#52 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16.865 Mesaje:
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 05 noiembrie 2007 - 01:46

e o reclama, orice e posibil, doar nu le vor transporta asa pe toate. oricum cred ca s-a incheiat o era pt subaru si acum incepe alta faza. am sentimentul ca nu vom mai avea AWD permanent prea mult timp decat pe anumite modele (daca va fi si pe alea). cu diesel-ul ala s-a mai anuntat ceva?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#53 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.368 Mesaje:
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 05 noiembrie 2007 - 03:08

@cata sunt partial de acord cu tine. adica eu zic ca vor oferi AWD pe mai toate modelele, dar nu standard la toate. asta este banu face legea.
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#54 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 03:36

cata,
Eu nu vad sumbru viitorul Subaru. Mai degraba cred ca vor sa vinda impreza si altor clienti decit pasionatii de masini sportive.
Sa nu uitam ca Subaru -in afara de Legacy- nu are masini frumoase, poate nici dragute .. Ca noua ne place Subaru, e altceva. Noi iubim masina Subaru pentru: calitatea de executie, felul cum merge, cum te face sa te simti la volan, si pentru faptul ca-ti ofera sansa sa pilotezi si nu sa conduci numai.
Eu nu cred ca vor renunta la AWD. Cind spui Subaru, spui AWD. Poate sa nu mai ofere transmisia asta pe toate modelele. E posibil si poate normal. Cine ar vrea masina economica, fiabila, ieftina, si cu sigla de renume, ar avea inca o varianta pe piata.
Eu am impresia ca pentru piata lor interna ar exista si modele 4x2.
Cu Diesel au spus clar ca va fi pus in prima faza pe Legacy ( parca ), urmind si restul.

#55 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 10:10

ma refeream la AWD 50-50 clasic fara ESP, ca nu se poate tehnic. sa ai ESP si alte rahaturi tocmai ca-ti deschide noi categorii de clienti. in plus sa ai tractiune de baza pe fata reduce consumul binisor. totusi concurenta are sisteme electronice in prostie, eu nici nu mai stiu ce sunt, iar astia nu au decat ABS. asta nu da bine, si facea subaru masina pt cunoscatori si pasionati. si vor pastra AWD simetric pt anumite masini, anumite modele, dar masa nu va mai fi asa.

si acum sa va tineti bine AM NISTE NERVI DE MOR. CUM DRACU POTI SETA CEASUL SI DATA DE PE NAVIGATIA SUBARU???????? OK, BAGI CHEIA IN CONTACT, APARE SET-UP PE ECRAN, PUI NISTE DEGETE PE ACOLO SI CAM ASTA AR FI, INSA NU AM BUTONUL OK. IN MANUAL NU AM NAVI DELOC :) .INDIFERENT CE SETEZ EU ACOLO, EL SCHIMBA SETAREA IN SECUNDA URMATOARE. AM DAT SI RESET (ARE UN BUTON) SI NIMIC. SIMT CA NU MAI POT DE CATE ORI AM SETAT ALA SI NIMIC. ajutooooooooooooooor. am stat azi o ora si jumatate pe stefan cel mare (se circula cu 1km/h FIX) si numai asta am facut. butonat ala in draci si nimic.

cred ca cedez nervos si de la trafic si de la altele. politisti fugind din intersectie, oameni la costum, seriosi care s-au apucat sa dirijeze circulatia, se circula si pe contrasens, o nebunie totala.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Posted Image
despre fotografie

#56 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.006 Mesaje:
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 05 noiembrie 2007 - 10:22

Mey...e tehnologie japoneza acolo...tu vrei sa fie chiar asa simplu? :) Cine stie cati oameni au gandit sistemul ala si tu vrei acum, tzac-pac, sa apesi 2 butoane si gata. Pune-ti neuronii la contributie.
In al doilea rand...cine te-a pus sa iei cu navi?
Si nu in ultimul rand: ce cautai pe Stefan cel Mare? Asa iti trebuie daca umbli pe unde nu trebuie.
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#57 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 05 noiembrie 2007 - 10:56

Se aude ca Toyota va imprumuta sistemul AWD de la Subaru?
Stiti ceva?
TODAY TOMORROW TOYOTA

#58 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 10:58

dar care dintre ele, ca subaru are 2. unul simetric si unul variabil.

ady, help man ca nu mai pot.
Posted Image
despre fotografie

#59 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 05 noiembrie 2007 - 11:15

Pai ... ti se reseteaza ora de obicei? Daca nu ... trezeste'te la 00:00 si da'i sa reglezi ceasul ... si el o sa'si faca treaba in continuare, fara sa stie ca de fapt indica bine :)
Omue inainte de toate ;)

#60 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.006 Mesaje:
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 05 noiembrie 2007 - 11:16

Si eu ce sa fac? Sa dirijez circulatia in Bucuresti? :)

Incerc....dar trebuie sa ne vedem pt. asta.
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#61 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 11:33

Hai ca incerc si eu sa fac rost de o carte de subaru cu navi, ca banuiesc ca n-ai. Ne auzim miine

#62 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 11:51

Nu stiu care din ele.
Ar fi de preferat S-AWD.
TODAY TOMORROW TOYOTA

#63 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 06 noiembrie 2007 - 12:09

nu trebuie sa dirijezi traficul, nu ai nicio sansa.
relu ai avut noroc ca nu am numarul tau, ca te sunam sigur sa te intreb.

practic e ca si cum se actualizeaza singur dupa ceva sau nu accepta setarile. o sa ma uit de 20 de ori dupa butonul OK, daca exista.
Posted Image
despre fotografie

#64 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 03:40

Ia vezi, asta e aparatul ?

Fisiere atasate

#65 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 04:25

aha, deci miselul il ia dupa GPS. ca eu il setam, in 30 de sucunde el il baga la loc. acum imi trebuie DVD-ul navi si sa printez poza. sper sa mearga, ca am fire albe de par.

se mai aude ceva cu hartile pt romania?

Aceasta postare a fost editata de cata69: 07 noiembrie 2007 - 04:25

Posted Image
despre fotografie

#66 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 04:56

Hartile pentru Romania vor aparea odata cu aparitia la ceilalti fabricanti de automobile. Poate la anul.
Solutie alternativa s-ar putea sa apara pentru Subaru. Te tin la curent.

#67 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 05:04

pt moment am luat o dracie din asta de parbriz sa o tin in buzunar, dar e pacat de navigatia aia.
Posted Image
despre fotografie

#68 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 05:06

Stiu, si nu esti singurul cu navi pe masina care n-are ce face cu ea in Est deocamdata.

#69 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 08 noiembrie 2007 - 06:11

@cata
A mers ?

#70 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2007 - 11:14

a mers, cu dvd-ul bagat. l-am lasat acolo.

am elucidat si misterul cu viteza, pe bord ajung undeva la 240, cu un S3 in fata am trecut cu un ac de 240, pe GPS urca incet peste 230, noroc ca urca destul de repede, ca sunt la dobitoci care merg pe banda 2, desi nu era nimeni pe 1, de n-am vazut. nu inteleg de ce nu e limitata electronic la 216. chestia e ca ce spun eu e posibil numai cu clima oprita (adica AC, nu de tot). desigur ca iar s-a trezit barbatia in cativa cu bmw, dar s-au pierdut rapid toti. estimez ca relu trece de 250 sau pe acolo, fiind masina mult mai joasa. la 230 se simtea un pic vantul, deja cred ca mai sus am nevoie sa cobor masina, altfel e posibil sa devina periculos. masina e excelenta.
Posted Image
despre fotografie

#71 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 12 noiembrie 2007 - 03:06

opaaaa... ilegalitati!
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!

#72 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2007 - 04:42

mah, tu vorbesti :D
Posted Image
despre fotografie

#73 Relu

kroko

• Moderators
  • 22.716 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2007 - 05:03

Mah, conteaza evident si aerodinamica masinii, dar nus daca cit zici tu. Oricum nu cred ca voi incerca de multe ori tocmai ca e prea riscant la noi.
Apropo, un mic off-topic:
Azi la prinz am trecut pe linga un OMV si m-am gindit sa pun niste benzina ( folosesc numai 100 ). La intrare sare o "echipa" pe mine sa ma intrebe daca nu vreau sa particip la un joc "OMV" prin care daca aproximez cu max. 0,5 litri cita benzina intra in rezervorul meu pina la primul "tzac" al pompei, nu platesc benzina. Le-am zis ca sunt gainari ca au pus aproximarea asa strinsa, ca e un fel de loterie, dar am acceptat ca eram bine dispus ( veneam de la maternitate unde nascuse sotia mea ). M-am uitat la km facuti si la indicator, dupa care le-am zis sa treaca 25 litri in talonul pe care-l completau ei. Trag la pompa, imi pun EI benzina, si intra 25,45 litri ! :D :D :lol:
Evident ca le-am multumit respectuos, m-am suit direct la volan si am taiat-o ! :laugh: :laugh: :laugh:

#74 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 16.865 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2007 - 06:51

fata sau baiat, ca eu nu stiu. sa-ti traiasca man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e toata lumea bine? raspunde-mi pe PM.
Posted Image
despre fotografie

#75 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2007 - 08:23

Sa-ti traiasca, Relu!