Da... ce vremuri

Inca imi place
Fabia foarte mult. Aia veche, ca asta noua m-a dezamagit total.
Nissan am luat pentru ca i-a placut sotiei, si sincer sa fiu imi place si mie foarte mult. Ideea e ca atunci cand cautam nici prin cap nu-mi trecea ca as putea lua asa ceva... Am tot cautat POLO sau CORSA, insa pana la urma a iesit Micra. Daca ar fi fost sa aleg, eu alegeam tot Fabia

Sau Polo. Mult mai solida, calitatea interiorului peste Nissan, etc. Da nu asta e subiectul.
Ok, sa zicem ca nu e un capat de tara ca astia de la RAR mi-au trecut alt motor in acte - desi poate cand o sa-l vand o sa conteze pentru cumparator ca are 65 sau 80 CP... - ma gandesc acum, daca am nevoie de piese pentru motor, ce motor zic ca am? O sa ma duc la un magazin de piese sa le dau seria sasiului sa vedem ce motor imi zic ei ca este, judecand dupa VIN.
Buna ideea cu email-ul, cred ca o sa caut pe net un dealer si o sa-i scriu.
In alta ordine de idei, masiunta e super ok, facuta pentru oras - desi a vazut 170 km/h pe autostrada la intoarcerea din Germania. E drept ca usa de la sofer trepida de am crezut ca o sa se deschida

) Servodirectia o idee prea fina, e super ok pentru oras, insa la viteze mari trebuie sa fii atent cum te tii de volan. Desi am citit pe unele forum-uri ca ar rupe aderenta pe puntea spate destul de usor in virajele abordate la limita, n-am sesizat acest lucru. Nu e cazul sa ma ingrijorez tinand cont ca e condusa in oras 99% din timp. Ce imi place la nebunie sunt farurile, excelente noaptea, mult peste calitatea celor de la Bora de exemplu. Sunt senzationale, si asta cu becuri normale, nu halogene, etc.
Poze cu masina poti vedea aici:
http://picasaweb.goo...lau/NissanMicra
Nu sunt permise in semnatura link-uri catre alte site-uri. Pentru site-urile personale ale membrilor exista sectiune separata in profilul utilizatorului.