Salt la continut

- - - - -

Clasa mica, cutie automata

69 replies to this topic

#51 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.683 Mesaje:
  • Marca:Ford
  • Model:Mondeo MkIII
  • Motorizare:2.0 TDCi 16xCP

Scris 17 aprilie 2008 - 01:28

Tu gandeste-te ca mamica in cauza isi va transporta si copilul, deci ia in calcul toate airbagurile posibile... Nu fa rabat la astea!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#52 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 17 aprilie 2008 - 01:34

Nu stiu in ce fel ajuta airbagurile un copil pus in scaun in spate, ba chiar ma gandesc sa nu faca mai mult damage. Plus de asta, masina va merge 90% in oras deci sansele de "incidente" grave sunt mai mici. Pe langa asta, airbag-urile laterale spate de obicei sunt disponibile la nivele de echipare mai scumpe.

Aceasta postare a fost editata de neron: 17 aprilie 2008 - 01:35

#53 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.683 Mesaje:
  • Model:Mondeo MkIII
  • Motorizare:2.0 TDCi 16xCP

Scris 17 aprilie 2008 - 02:20

Hai ca-ti zic eu cum: in caz de Doamne-fereste nu umpli copilul de cioburi si alte bucati care pot zbura prin masina la impact. Cred ca e suficient... Daca vrei iti arat o poza cu cortinele pocnite sa vezi ce suprafata acopera...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#54 dany_s

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 Mesaje:
  • Marca:lexus
  • Model:GS 400
  • Motorizare:4.0 L V8 300cp

Scris 17 aprilie 2008 - 02:34

eu ma gandesc de asemenea ca ar trebui cea mai mare masina in banii astia pt ca proapat mamica inseamna ca va merge cu cel mic prin tot felul de locuri => cara dupa ea o intreaga armata de accesorii si jucarii pt bebe. Deci eu as zice minim o compacta hatch (si in pret intra Ceed, dar nu automat) sau una mica dar cat mai incapatoare si cu interior modulabil (gen Honda Fit/Jazz).

#55 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 17 aprilie 2008 - 02:45

Masina este pentru mama, nu pentru copil. Tatal are deja un BMW 320D pentru deplasari medii si lungi. Asta ar fi a doua masina pentru plimbari scurte in care e posibil sa ia si copilul. N-o sa plece cu toate jucariile, pampersii si toate accesoriile cand vrea sa se duca in parc. Deci criteriile sunt deja stabilite: mica, automata, pret 12-13k.

Cee'd cu automata sare de 14k si e mai mult decat are nevoie persoana respectiva.

#56 dany_s

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 602 Mesaje:
  • Marca:lexus
  • Model:GS 400
  • Motorizare:4.0 L V8 300cp

Scris 17 aprilie 2008 - 03:29

probabil nu iau prea multe cu ei cand merg undeva cu ala mic.

eu ma uit la nasii mei care au bebe si cand vin la noi (deci drum in oras) sau oriunde in vizita, umplu portbagajul la un sedan de clasa medie. Numai carutul ala e enorm.

#57 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 17 aprilie 2008 - 04:18

sa ia C2ul ala...l-am condus pe al lui maxy si e foarte misto
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#58 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 17 aprilie 2008 - 06:14

Vezi postareaneron, la Apr 17 2008, 03:45 PM, a spus:

Masina este pentru mama, nu pentru copil. Tatal are deja un BMW 320D pentru deplasari medii si lungi. ......................

Eu te cred ca e masina pt mama, dar ar fi bine sa raspunda la intrebarea cat de des va calatorii impreuna cu cel/cea mica.
Si un test f important este sa vada daca in portbagajul respectivei masini incape un carucior, avand in vedere ca ai spus ca este proaspat mamica inseamna ca macar 1,5-2 ani de acum incolo va tot cara caruciorul dupa ea.
O avea tatal un BMW, dar cand va fi vorba sa iasa cu bebe in parc, mamica va merge tot cu masina ei.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#59 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:
  • Model:Fiesta
  • Motorizare:1.4 tdci

Scris 17 aprilie 2008 - 06:39

Daca e de pus carucior in portbagaj, cel mai indicat cred ca ar fi Jazz. Nu intra caruciorul doar in portbagaj, dar are cel mai bun acces. Swift si Gp sunt mai incomode din pct asta de vedere, iar C2 are spatiu mai putin ...
Omue inainte de toate ;)

#60 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:
  • Marca:Dodge
  • Model:Nitro SXT - silver
  • Motorizare:2.8 CRD

Scris 09 septembrie 2008 - 09:11

Ce-i cu asta ? Pe net nu am gasit dealeri sau alte informatii !
Din articolul din Promotor rezulta ca are si cutie robotizata.

http://www.promotor.ro/teste-auto-test-dri...n-savvy-3116865
... looking for a Journey

#61 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2008 - 09:54

La noi sigur n'a ajuns marca asta ... cine stie de unde or fi preluat testul ...
Omue inainte de toate ;)

#62 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 4.651 Mesaje:
  • Marca:325xi
  • Model:Laguna 2.0T
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 10 septembrie 2008 - 12:16

a ajuns

www.pimexonline.ro

astia sunt importatorii

dincolo de pret, se pune intrebarea ce service si servicii post-vinzare vor putea fi asigurate?

Hotel Grand Rin are o flota de taxiuri Proton Gen2
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#63 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2008 - 01:03

Cu post-vanzarea, da, ai dreptate !
Insa, daca pretul ar fi ceva mai mic, de ce nu ai lua o masina-consumabila, pe care sa o distrugi in trafic (-ul din Bucuresti) si apoi sa o arunci in 2-3 ani !?

Aceasta postare a fost editata de scaevola: 21 septembrie 2008 - 01:03

#64 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2008 - 03:27

Ce site mai e si ala ... nici macar o informatie despre masina. Nici macar nu'ti dai seama ce promoveaza ei, de fapt ...
Cat costa pana la urma un Proton d'ala?
Omue inainte de toate ;)

#65 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 21 septembrie 2008 - 04:58

Trebuie sa apesi pe numele firmei si apoi se deschid mai mutle pagini cu informatii despre masini, inclusiv preturi, ca cel de mai jos :

http://www.pimexonline.ro/savvy.html

Aceasta postare a fost editata de scaevola: 21 septembrie 2008 - 04:58

#66 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 16 octombrie 2010 - 04:54

Am luat un Mitsubishi Colt 1.3 95cp AllShift-6, in echiparea Intense + Safety (airbag-uri laterale + ESP).
Este o masina interesanta, mult spatiu interior si in fata si in spate. Un carut mediu incape in portbagajul de 200 l.
Apreciez mai putin: cutia robotizata schimba relativ lent in primele tepte fata de cum as vrea eu, pauza dintre prize este prea mare.

#67 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 14.324 Mesaje:

Scris 16 octombrie 2010 - 05:18

Ai reusit sa o iei la mai putin de 10200 + Rabla, cat e afisat pe site? Oricum, mi se pare un pret bun si are dotarile necesare

Ce m'a mirat a fost sa vad pe site'ul unuia din dealerii Mitsu precizarea urmatoare

Te asteptam cu pana la 3 tichete valorice Rabla, diferenta de cost putand fi achitata prin numerar, credit sau leasing.
Tichetul "Rabla" trebuie insotit obligatoriu de:

* certificatul de inmatriculare a autovehiculului uzat, in copie legalizata;
* certificatul de distrugere a autovehiculului uzat, in copie legalizata;
* certificatul de radiere din evidenta circulatiei a autovehiculului uzat, in original;
* actul de identitate al proprietarului (copie + original)

Deci nu e chiar simplu cu tichetele de Rabla cumparate de la altii, te poti trezi cu surprize la dealer
Omue inainte de toate ;)

#68 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.088 Mesaje:
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 16 octombrie 2010 - 08:10

Interesant. Te rog sa faci un topic la Masina Mea si sa postezi poze si mai multe info despre consum, dotari si pret. As vrea sa-l vad si live, pls. :blush:

Sa-l stapanesti sanatos! De acum poti intra si pe mitsu.ro! ;)
Posted Image

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Posted Image

#69 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 16 octombrie 2010 - 09:09

Merci mult. Si tu sa il stapanesti sanatos pe-al tau. Ai facut o afacere buna.
Eu sunt chiar foarte incantat, per ansamblu. Am luat-o pe 30 sept si am vreo 500 km. Deocamdata nu am deloc foto.
Ne vedem si live, vezi PM.

#70 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 16 octombrie 2010 - 09:41

Vezi postareaandrei041, la 16 octombrie 2010 - 05:18 , a spus:

Ai reusit sa o iei la mai putin de 10200 + Rabla, cat e afisat pe site? Oricum, mi se pare un pret bun si are dotarile necesare
...
Deci nu e chiar simplu cu tichetele de Rabla cumparate de la altii, te poti trezi cu surprize la dealer

Da, am luat-o cu 3 tichete rabla, dar a fost relativ simplu pt mine pt ca tranzactia mea cu tichete a fost intermediata si supervizata de consilierul de vanzari de la MCar, care era superinteresat sa vanda. De fapt eu am cumparat tichetele (care erau insotite de n'pe mii de copii dupa n'spe mii de documente) de la un intermediar, de fata fiind si consilierul de vanzari MCar care le-a verificat si mi-a garantat (verbal) ca sunt ok. In acelasi moment le-a si preluat si a doua zi mi-a transmis PV de acceptare in programul Rabla. Am mers pe mana lui si a fost ok, oricum nu aveam prea mult timp, chef si rabdare la dispozitie sa ma ocup singur de achizitia tichetelor, intermediarul l-a chemat el, asa cum sunt sigur ca fac acum toti agentii de vanzari din showroom-uri ... pana se va termina prin noiembrie.

Eu am preferat sa iau model 2011 Euro 5 cu pachetul Safety si m-a costat 11500 EUR cu TVA inclus cu tot cu 3000 RON pt 3 tichete. As fi iesit cu cca 1350 eur mai ieftin daca as fi renuntat la pachetul Safety (varianta exclusa dpmdv) si as fi luat de pe stoc mai vechi o masina model 2010 (fabr. martie-aprilie 2010) cu Euro 4 la care mi-ar fi suportat ei oricum taxa de prima inmatriculare, dar ar fi trebuit sa ma duc sa o platesc eu. Din aceste modele nu mai erau la 30 sept decat 3 bucati Euro4 pe stoc la acest pret, pe rosu metalizat, rosu nemetalizat si negru metalizat.

Pe scurt, daca esti hotarat, nu trebuie decat sa suni la MCar si partea cu tichetele o rezolvi usor.

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi