Dragii mosului, care ati vazut pe undeva un sistem complet cu oglinda retrovizoare si senzori de parcare? Ma intereseaza solutia care are oglinda completa, cu tot cu brat, nu cu oglinda care se pune peste cea existenta. A, si daca se poate, sa fie si heliomata...
Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta.
Caut oglinda retrovizoare cu senzori de parcare
Started by VIPER, mar 13 2007 09:20
7 replies to this topic
Scris 13 martie 2007 - 09:20
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Scris 13 martie 2007 - 09:27
offtopic, viper, nu mai ai astra?
Scris 13 martie 2007 - 09:34
Oglinda cu senzori de parcare sau/si camera de reverse are si un amic de aici din PN cu un magazin de acccesorii auto. Chiar i-am dat un telefon sa-l intreb, insa mi-a zis ca oglinda cu tot cu brat cum zici tu el n-a vazut niciodata.
Dataliaza un pic despre masina din semnatura; ne tii in suspans. :fftopic:
Dataliaza un pic despre masina din semnatura; ne tii in suspans. :fftopic:
Scris 13 martie 2007 - 09:35
@sandu: OT: ??? Pai nu am scris de aproape 3 saptamani aici?
@Mugur: chiar nu pot, acum imi fac bagajele si maine zbor, vin peste 9 zile... Va zic atunci pe larg ce si cum (sau live, dupa posibilitati). E de bine, oricum.
Am gasit una cum vreau la Ati Group, astept raspuns de la ei daca se potriveste cu ce vreau eu. Cu camera nu-mi trebuie, dar daca e pret ok, merge si cu camera.
@Mugur: chiar nu pot, acum imi fac bagajele si maine zbor, vin peste 9 zile... Va zic atunci pe larg ce si cum (sau live, dupa posibilitati). E de bine, oricum.
Am gasit una cum vreau la Ati Group, astept raspuns de la ei daca se potriveste cu ce vreau eu. Cu camera nu-mi trebuie, dar daca e pret ok, merge si cu camera.
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 13 martie 2007 - 09:37
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Scris 13 martie 2007 - 10:24
Cu senzori de parcare exista multe tipuri,dar nu si heliomata.......AM heliomata,dar cu tweeter BOSE incorporat orientabil,cu microfon ITT ptr car-kit,cu 2 lampi de citit in partea de jos,cu plafoniera ce scade in intensitate,cu remote ptr deschis garajul,cu senzori antiorbire faruri inante si in spate,si cireasa de pe tort-cind bagi in viteza reverse-trece pe pozitie normala-oglinda.E o oglinda ce costa la mag 240 euri+tva.....
in ziua da azi banii nu ie totul,informatzili ie totul.....
Scris 14 martie 2007 - 12:05
Multumesc, de banii aia ma uit in spate singur
Deocamdata am gasit la 250RON cu 4 senzori, imi arata si directia din care vine obstacolul pana in 0.2m, are si senzor intern/extern de temperatura (ma rog, are si masina...). Mai caut, incerc sa impac capra cu varza...
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Scris 14 martie 2007 - 08:08
senzorii se monteaza in bara spate si sunt cu cablu spre oglinda? sau are oglinda senzori integrati in ea?
oricum faza cu Bi.Bi.Bi.BiBiBiBiiiiiii e super tare
oricum faza cu Bi.Bi.Bi.BiBiBiBiiiiiii e super tare
Scris 14 martie 2007 - 09:02
Da, e descriere pentru orice tip de IQ
Uite ce e in cutie:
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi