Forum auto Garajul.ro: Subaru - Videos written by ska

Salt la continut

• (24 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Subaru - Videos numai filme si filmulete...

#51 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-noiembrie 07
  • Marca:Subaru
  • Model:Legacy 2.0R 2007
  • Motorizare:2.0R 165CP

Scris 28 noiembrie 2007 - 06:51

pai trebui sa o luam cu inceputul: in offroad nu este indicata o masina ''violenta'' asa cum este 2.5XT
iata de ce:
1. In offroad trebui sa te afli in permanenta in cuplu pentru a preveni orice situatie in care poti ramane blocat iar simpla apasare de acceleratie te poate ferii de a ramane!

2. 2.0x este o masina fantastica la acest capitol plecand de la ideea ca detine si Dual Range ( reductorul ) care ne usureaza munca in offroad acolo unde daca ne gandim practic si concret noi nu cunoastem acel segment pe care ne deplasam astfel incat nu trebui sa avem viteza mare de deplasare si atunci 2.5XT trebui patinat ambreiajul ca sa obtin acest lucru si totusi sa ma aflu in cuplu ceea ce reductorul imi ofera la 2.0x este cuplu la o turatie de pana in 2000rpm si demultiplicat cu 1.44 pe fiecare treapta. Mai mult il pot cupla si decupla pana la maxim 100km/h doar prin simpla apasare a pedalei de ambreiaj si ridicarea manetutei de reductor.
3. 2.5XT poate ajunge sa faca lucruri impresionante dar nu la fel de lejer si natural plus ca intotdeauna exista posibilitatea de a rupe aderenta si de a pierde controlul : e simplu pot ramane blocat mult mai usor iar de cele mai multe ori nu avem cauciucurile ideale in offroad si atunci este posibil sa nu iasa de acolo masina oricat ai cunoasteo!
4. Este adevarat ca in offroad este important sa ai cuplu dar trebui sa fii atent cand spui ca ai cuplu pe reductor Foresterul de 2.0X la turatii de pana in 2500rpm are cuplu mai mare decat Forester 2.5XT la aceeasi turatie. Turbina la 2.5XT intra dupa 3000rpm si atunci incepe distractia ( rally one not offroad ) este o diferenta!
Think. Feel. Drive.
0

#52 Useril este offline   MikeTekRacing 

• tifoso Ferrari
  • Grup: Global Moderators
  • Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 28 noiembrie 2007 - 06:57

stiam eu de ce imi iubesc reductorul :D
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!
0

#53 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderators
  • Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:Pentru saraci ...
  • Model:Farash ...
  • Motorizare:Mic rau ...

Scris 28 noiembrie 2007 - 07:06

Asa e, coco are dreptate.
In off-road, puterea nu prea conteaza. Important e sa poti "controla" tractiunea la viteze mici, implicit cuplul aplicat rotilor. Cea mai mare nenorocire in off-road este pierderea aderentei !
Puterile mari si valorile 0-100 nu au nici cea mai mica importanta daca nu ai asfalt si inclinatie mica sub roti.
Cit de tare e Petrica, credeti-ma ca in off-road ar alege oricind o aspirata cu reductor in defavoarea wrc-wrx-xt-sti, etc...

@Mike
Crede-ma ca maneta aia mica face minuni ;) O sa vezi daca o veni zapada sau cind vei merge undeva unde terenul este foarte accidentat sau inclinat unde nu poti depasi citiva magari la ora, cum faci misto la propriu de un WRX sau alta masina fara "manetzica"...
0

#54 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip

Scris 28 noiembrie 2007 - 07:09

daca o sa mai urmariti o data filmuletul cu impreza de 1.5 o sa vedeti la final ca masina se da pe o panta inclinata acoperita de multa iarba .... e acolo o opreste si pleaca totusi de pe loc de parca ar fi impins-o cineva ....si asta fara sa rupa aderenta..... valoarea reductorului!!!
Think. Feel. Drive.
0

#55 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie

Scris 28 noiembrie 2007 - 07:49

Am vazut si eu acum filmul. Mi se pare evident faptul ca Petre a condus fiecare masina exact cum ii placea ei functie de teren. STI-ul pe teren "plat" e rege, iar in teren inclinat, aspirata, gratie reductorului si a culpului relativ constant, se simte in mediul ei.
0

#56 Useril este offline   cata69 

• the nobody
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: VIP Members
  • Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 noiembrie 2007 - 07:54

insa tot WRX e baza, as renunta la reductor oricand. pe mine m-a surprins rau cum urca XT-ul pante mari (traseul e chiar dificil pe unele portiuni) la 10-15km/h (practic mergeam cel mai incet de acolo, desi aveam cea mai rapida masina, ca pe sosea prindeam cu 100 de km mai mult ca ei) si o turatie de o mie si ceva, ma asteptam sa moara motorul de multe ori, mi s-a intamplat doar de 2 ori si asta pt ca am cazut sub 1k, am tinut-o din ambreiaj doar de 2 ori, de frica sa nu fac praf jantele, era panta mare, niste cataroaie si apa curgea siroaie (repet, singurul tacanit de acolo cu gume ZR, talon mic si jante pe 17, bine eu am urcat coclauri si cu golful, are saracul niste urme pe scut si spoiler :D , insa nu am stofa de off-road, e un alt stil de condus).

merita facuta transalpina, e o experienta interesanta, cu atat mai interesanta sa o faci seara pe ploaie torentiala la prima mana. la XT singurul neajuns real, este autonomia. cu consumul o dai la pace, el in esenta nu consuma asa de mult, comparatiile cu alte masini nu sunt reale, eu am mers in acelasi stil cu masini mai puternice sau mai putin puternice si am scos consum mult peste de ofereau comparativ cu forester XT.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Imagine amplasata
despre fotografie
0

#57 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie

Scris 28 noiembrie 2007 - 08:04

Pentru noi, cei care stam la "oras", evident ca wrx-ul e baza. Asta datorita faptului ca nu avem ce sa facem in 99,99% din timp cu reductorul.
Pentru cei care stau la munte de ex., unde 100 km/h e viteza astronomica dar ai drumuri forestiere, etc. basca mai ai si iarna adevarata cu zapada, o aspirata cu reductor devine masina ideala.

p.s.
10-15 km/h in off-road e viteza mare ;)
0

#58 Useril este offline   mol 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 28 noiembrie 2007 - 08:37

...mda.
Coco, eu am avut impresia ca ,,bateai moneda'' mai mult pe aspirat decat pe reductor,pentru performante in off-road,si mi se paruse ciudat.

,,Turbina la 2.5XT intra dupa 3000rpm...'' Coco

La multe alte case , turbina intra ceva mai repede. Care ar fi avantajul acestei particularitati de la Subaru?

Iti multumesc ...
0

#59 Useril este offline   cata69 

• the nobody

Scris 28 noiembrie 2007 - 09:01

relu, 10-15 la mine insemna ca ma miscam :D

mol, asta e un motor ceva mai vechi, la alte case (noi) exista alte tehnologii. avantajul al motorul asta e ca poti obtine puteri mari cu bani putini si sa nu-ti bubuie. de ex, din ce am citit pe net de nebun despre forester XT, nici un motor de 350 de cai nu a murit, iar diferentialele au cedat numia la cei care faceau drift aiurea si intoarceri pe "uscat".
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.
Imagine amplasata
despre fotografie
0

#60 Useril este offline   mol 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Scris 28 noiembrie 2007 - 09:02

http://www.youtube.c...h?v=0Jio5fJMNiE

Ca punct de plecare pentru extreme :o
0

#61 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie

Scris 28 noiembrie 2007 - 09:39

@mol
Ce extreme nene, astia cred ca sunt nepotii lui Nemo :cunaooooo:

In legatura cu culpul, Coco cred ca s-a referit la faptul ca turbina la XT si WRX se face simtita bine dupa 3000 ture, si asa e.
Unii constructori prefera sa faca in asa fel incit cuplul maxim sa fie cit mai jos, respectiv cresterea de cuplu fiind relativ brutala, masina mai violenta, dar se obtine cuplu mare pe un palier mai lung.
Altii prefera sa urce turatia de cuplu maxim ceva mai sus, cresterea de cuplu fiind ceva mai lina, masina mai "umana" dar si palierul de cuplu maxim fiind mai scurt.

Intr-adevar, motorul de Subaru suporta cu internele de serie puteri pina in jur de 350-400 cai fara riscuri. Poza care am pus-o acum citeva zile cu un STI preparat, va avea in jur de 450-500 cai cu interne de serie mai putin pistoanele. "Anexele" gen turbo, intercooler, injectoare, etc. sunt schimbate.

Mai jos graficele motoarelor de Subaru 2006-2007

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Relu: 28 noiembrie 2007 - 09:41

0

#62 Useril este offline   cata69 

• the nobody

Scris 28 noiembrie 2007 - 09:48

piesele pt marirea puterii in limite normale (adica pana in 350 de cai), sunt chiar ieftine si pt o masina usoara (subaru inca face sau facea masini usoare) e ceva. mai sus nu conteaza numai motorul, ci si restul. diferentiale, suspensie etc, nu mai fac fata asa cum trebuie si nu poti beneficia de toata puterea.

legat de clip, hollycrap, nici nemo nu visa la jeepul submersibil
Imagine amplasata
despre fotografie
0

#63 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip

Scris 28 noiembrie 2007 - 11:08

http://home.arcor.de/subaru-impreza/Google.../ProdriveP2.htm

asta este dementa curata!!!

Relule vreau si eu 2 :o
Think. Feel. Drive.
0

#64 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip

Scris 28 noiembrie 2007 - 11:43

Forester 2.5XT pe langa faptul ca este foarte greu de egalat ca si performante fata de toate masinile din clasa ei si nu numai , nu este doar o masina sport sau doar cu valente sport pana la 3000rpm este o masina cu un motor de 2.5l apirat iar peste este unica la clasa ei.

o pot spune ca daca as cauta un autoturism cu valentele ei nu as ezita sa o cumpar indiferent ca am familie sau nu, indiferent ca ma duc la opera, munte, mare, birou sau sa ridic o delegatie oficiala de la aeroport iti poate satisface toate necesitatile .....chiar si barbatia.

si astea toate realizate prin modul in care a fost corelata turbina cu acest motor fantastic pe cre il regasim si pe vestita Impreza fie ea WRX sau WRX STI.

felicitari posesorilor pentru alegerea facuta .
Think. Feel. Drive.
0

#65 Useril este offline   Cristian 

• Membru senior
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 28 noiembrie 2007 - 11:45

Filmuletul l-am postat si eu cu vreo 2 pagini in urma . Pacat ca nu or sa o faca in serie ... dar sincer nu inteleg diferenta de pret ... un sti in UK este 25 de mii de lire ... din cate am inteles P2-ul are doar un diferential inovator cu un creer electronic mai puternic... o turbina mai puternica care produce cu nu stiu cati cai putere mai multi decat Sti-ul si totul in a shiny new bodywork .... si pune tagul de 40 de mii de lire pe ia .... huh :huh: ?!?!?!

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 28 noiembrie 2007 - 11:47

Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein
0

#66 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip

Scris 28 noiembrie 2007 - 11:51

pai nu pune nimeni pret pentru ca cel putin in momentul actual nu se gandeste nimeni sa o produca ...
Think. Feel. Drive.
0

#67 Useril este offline   Cristian 

• Membru senior
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 noiembrie 2007 - 12:04

Au pus deja cei de la Prodrive . Ei au zis ca masina costa 40 de mii de lire ... ca nu vor sa o puna in productia de serie asta e cu totul altceva . Sincer nu cred ca o firma ca Prodrive ar face compromisuri la calitate pentru a reduce costurile de productie daca s-ar gandi sa o comercializeze .
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein
0

#68 Useril este offline   MikeTekRacing 

• tifoso Ferrari
  • Grup: Global Moderators
  • Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 29 noiembrie 2007 - 01:31

daca e 1 exemplar e normal sa coste exorbitant. sunt multe costuri de amortizat, nu te uita doar la modificari..gandeste-te ca daca la ea au lucrat 10 ingineri (nu mai mult!) f bine platiti, timp de o luna.....tu tb sa recuperezi banii aia pe langa piesele pe care le pui, eventual sa mai ai si profit
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!
0

#69 Useril este offline   mol 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Scris 29 noiembrie 2007 - 07:27

Vezi postareacoco, la Nov 28 2007, 09:43 PM, a spus:

Forester 2.5XT pe langa faptul ca este foarte greu de egalat ca si performante fata de toate masinile din clasa ei si nu numai , nu este doar o masina sport sau doar cu valente sport pana la 3000rpm este o masina cu un motor de 2.5l apirat iar peste este unica la clasa ei.

o pot spune ca daca as cauta un autoturism cu valentele ei nu as ezita sa o cumpar indiferent ca am familie sau nu, indiferent ca ma duc la opera, munte, mare, birou sau sa ridic o delegatie oficiala de la aeroport iti poate satisface toate necesitatile .....chiar si barbatia.

si astea toate realizate prin modul in care a fost corelata turbina cu acest motor fantastic pe cre il regasim si pe vestita Impreza fie ea WRX sau WRX STI.

felicitari posesorilor pentru alegerea facuta .

:D :D :D :D :D :D

...marketing-ul asta, bata-l vina...
...citind doar ast post ,iese in evidenta ,,obiectivitatea'' dealer-ului... B)

p.s.-clip-ul, se voia a fi un punct de plecare pentru Cata.

Aceasta postare a fost editata de mol: 29 noiembrie 2007 - 07:34

0

#70 Useril este offline   adytzu 

• Membru scriitor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 29 noiembrie 2007 - 08:19

Mol, nu e frumos ce faci...sau ce incerci sa faci. :nono:
Nu vreau sa ajungem iar sa ne contrazicem in idei, dar...tu ai mers cu XT-ul pana acum? Sau cu WRX-ul lui Relu? Nu prea cred...
Deci, pana atunci, acorda-i lui coco credibilitate. Sau daca nu lui, ca ai tu ceva dubii ca face reclama ascunsa, atunci lui Cata69 care, in afara ca e masina lui, nu are nimic de castigat din asta. Sau ceilalti posesori de Subaru. Da, probabil vei spune ca si ceilalti posesori de diverse marci auto spun la fel: ca a lor e cea mai buna. Si care e problema? Nu e normal asa? Fiecare si-a luat, intr-o mai mica sau mai mare masura ce si-a dorit.
Dar, sa-ti dau un exemplu: eu am acum in "curte" si Legacy-ul si Octavia 2 (diesel) si azi trebuie sa plec la Timisoara. Te las pe tine sa ghicesti cu care voi pleca, tinand cont ca Subaru consuma dublu (iar la Skoda as avea si decontarea combustibilului). :P
Dar, na, asa sunt unii: masochisti. :party1:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 29 noiembrie 2007 - 08:20

"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."
0

#71 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie

Scris 29 noiembrie 2007 - 09:04

Mai oameni buni,
Hai sa nu deraiem si sa picam iar in capcana stabilirii celei mai bune masini. Cea mai buna NU exista. CEA mai potrivita nevoilor si gustului fiecaruia, DA, exista pentru fiecare.
Fiecare masina are ceva "special". TDI-ul are cuplu si consum bun, Subaru are un comportament rutier de exceptie si motoare excelente, Audi are motoare, interioare si performante de exceptie, Lexus stau excelent la capitolul "lux", Unii fabricanti stau bine la capitolul pret, etc....
Daca nu am avea gusturi si nevoi asa diferite, cei mai multi fabricanti de masini n-ar mai avea "obiectul muncii", toata lumea focusindu-se catre 2-3 marci si gata. Numai ca nu-i asa.
Cum mie cel mai mult dintre toate masinile pe care le-am avut pina acum imi place WRX-ul ( si credeti-ma ca am avut mult mai multe decit va inchipuiti ), sotiei mele i-au placut foarte mult 2 dintre ele: Golful 4 si Polo care tocmai l-am dat....
Daca o intreb acum: ce vrei sa-ti dau sa mergi, Polo, Golf sau WRX ? Mi-ar spune instant POLO !! urmind Golful.
La fel si cu restul cumparatorilor. Unuia poti sa-i dai cadou un STI sau Mazda oaspetelui, ca el tot in Passat TDI s-ar simti mai bine. Si asa mai departe, chestie de gust, temperament, nevoi, si nu in ultimul rind posibilitati.
Ce sa faci cu un WRX daca locuiesti la Sinaia de ex. si esti patron de cabana in zona ? In cel mai bun caz, poze la Foto Buzesti ! Tot un Defender, Tucson, sau mai stiu ce alta masina buna de hartaneala si urcat pe munte si-ar lua.

Imi doresc foarte mult ca pe forumul nostru, fiecare masina sa fie apreciata si criticata pentru ceea ce are ea special sau mai bine spus "specific" vis-a-vis de altele. Numai asa cei care vor citi topicurile isi vor putea face o idee despre aceste masini, si in viitor sa poata opta pentru aia care le satisface nevoile sau gusturile cel mai bine.
0

#72 Useril este offline   coco 

• Nou venit
  • Pip

Icon postare  Scris 29 noiembrie 2007 - 09:33

Vezi postareamol, la Nov 29 2007, 07:27 AM, a spus:

:D :D :D :D :D :D

...marketing-ul asta, bata-l vina...
...citind doar ast post ,iese in evidenta ,,obiectivitatea'' dealer-ului... B)

p.s.-clip-ul, se voia a fi un punct de plecare pentru Cata.

sti care e partea proasta ca acuzi fara sa ai o baza!

in primul rand sunt fan subaru , in al doilea rand sunt proprietar si in al treilea rand vand subaru!

dar am precizat ca scriu din placere si mai mult de atat scriu cu inima pe acest forum iar pentru cei care doresc sa achizitioneze masini sau sa le spun ''povestea'' de vanzator ma gasesc la showroom ...aici se vand masinile nu pe forum.

iar daca imi spun parerea pe forum acolo unde scriu mai multi posesori decat potentiali clienti nu isi are loc marketing-ul deoarece acestia au cumparat deja o masina iar daca o schimba si isi vor lua acelas brand decizia le apartine in totalitate ... din diverse motive: masina, aftersales department si oamenii cu care au lucrat!

totusi inteleg ca iti este greu sa asimilezi un astfel de caz!

iar daca doream sa nu am parte de astfel de pareri nu spuneam unde lucrez!

totusi genul asta de discutii ma fac sa zambesc ......

oricum imi poti demonstra oricand ca ceea ce am afirmat este chestie de marketing dar sa fie pe hartie te rog..o comparatie ceva!!! forester 2.5XT vs.....
Think. Feel. Drive.
0

#73 Useril este offline   Cristian 

• Membru senior
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 noiembrie 2007 - 11:05

Vezi postareaRelu, la Nov 29 2007, 09:04 AM, a spus:

Mai oameni buni,
Hai sa nu deraiem si sa picam iar in capcana stabilirii celei mai bune masini. Cea mai buna NU exista. CEA mai potrivita nevoilor si gustului fiecaruia, DA, exista pentru fiecare.
Fiecare masina are ceva "special". TDI-ul are cuplu si consum bun, Subaru are un comportament rutier de exceptie si motoare excelente, Audi are motoare, interioare si performante de exceptie, Lexus stau excelent la capitolul "lux", Unii fabricanti stau bine la capitolul pret, etc....
Daca nu am avea gusturi si nevoi asa diferite, cei mai multi fabricanti de masini n-ar mai avea "obiectul muncii", toata lumea focusindu-se catre 2-3 marci si gata. Numai ca nu-i asa.
Cum mie cel mai mult dintre toate masinile pe care le-am avut pina acum imi place WRX-ul ( si credeti-ma ca am avut mult mai multe decit va inchipuiti ), sotiei mele i-au placut foarte mult 2 dintre ele: Golful 4 si Polo care tocmai l-am dat....
Daca o intreb acum: ce vrei sa-ti dau sa mergi, Polo, Golf sau WRX ? Mi-ar spune instant POLO !! urmind Golful.
La fel si cu restul cumparatorilor. Unuia poti sa-i dai cadou un STI sau Mazda oaspetelui, ca el tot in Passat TDI s-ar simti mai bine. Si asa mai departe, chestie de gust, temperament, nevoi, si nu in ultimul rind posibilitati.
Ce sa faci cu un WRX daca locuiesti la Sinaia de ex. si esti patron de cabana in zona ? In cel mai bun caz, poze la Foto Buzesti ! Tot un Defender, Tucson, sau mai stiu ce alta masina buna de hartaneala si urcat pe munte si-ar lua.

Imi doresc foarte mult ca pe forumul nostru, fiecare masina sa fie apreciata si criticata pentru ceea ce are ea special sau mai bine spus "specific" vis-a-vis de altele. Numai asa cei care vor citi topicurile isi vor putea face o idee despre aceste masini, si in viitor sa poata opta pentru aia care le satisface nevoile sau gusturile cel mai bine.

Am postat intentionat !
Quoted For Truth !!!
Relu a precizat cel mai bine problema celei mai bune masini .
Acum hai sa revenim ON TOPIC !
0

#74 Useril este offline   mol 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Scris 29 noiembrie 2007 - 11:53

Vezi postareacoco, la Nov 29 2007, 07:33 AM, a spus:

sti care e partea proasta ca acuzi fara sa ai o baza!

STI-ul mi-a atras si mie atentia. :D

in primul rand sunt fan subaru , in al doilea rand sunt proprietar si in al treilea rand vand subaru!

dar am precizat ca scriu din placere si mai mult de atat scriu cu inima pe acest forum iar pentru cei care doresc sa achizitioneze masini sau sa le spun ''povestea'' de vanzator ma gasesc la showroom ...aici se vand masinile nu pe forum.

iar daca imi spun parerea pe forum acolo unde scriu mai multi posesori decat potentiali clienti nu isi are loc marketing-ul deoarece acestia au cumparat deja o masina iar daca o schimba si isi vor lua acelas brand decizia le apartine in totalitate ... din diverse motive: masina, aftersales department si oamenii cu care au lucrat!

totusi inteleg ca iti este greu sa asimilezi un astfel de caz!

felicitari posesorilor pentru alegerea facuta
.

Ma amuza superlativele,versatilitatea...,incepusem sa ma intreb carui obiect ii sunt atribuite calitatile...[/i]

iar daca doream sa nu am parte de astfel de pareri nu spuneam unde lucrez!

totusi genul asta de discutii ma fac sa zambesc ......

oricum imi poti demonstra oricand ca ceea ce am afirmat este chestie de marketing dar sa fie pe hartie te rog..o comparatie ceva!!! forester 2.5XT vs.....

[i]S-a incercat un versus cu Mazda cx-7(aici, pe forum),dar argumentele emotionale ,cred,si-au spus cuvantul.
Ideea ar fi alta.
Orice marci,modele ar fi puse intr-un versus,oricand se pot aduce atu-uri de genul design-ului,a pretului,a demarajului,bla,bla ...intr-o discutie interminabila.

Repet,nu contesta nimeni calitatile unui Subaru,indiferent de model,dar pana a-l diviniza,e cale lunga...(asta-i ,,problema''comunitatilor monomarca).
Postul respectiv emana ,,povestea celui care vinde''(din punctul meu de vedere
).

Aceasta postare a fost editata de mol: 29 noiembrie 2007 - 11:56

0

#75 Useril este offline   Relu 

• kroko
  • Vezi galerie

Scris 29 noiembrie 2007 - 01:28

Nu stiu daca "diviniza" e cuvintul cel mai potrivit ( cu toate ca s-ar putea sa fie ), insa orice subarist dupa ce-si ia o data subaru nu prea mai trece pe alt brand. Altfel nu ar fi iesit si expresia "Once Subaru, always Subaru". E un fel de "Porsche al saracului" ( alta expresie folosita pentru marca asta ).
Eu recunosc ca imi place masina de mor si nu as schimba-o pe nimic altceva. Dar atentie, e tot chestie de gust, temperament, etc... Nu ca ar fi mai buna sau superioara altor branduri. Mie mi se potriveste cel mai bine.

Si ca fapt divers, cind mi-am luat WRX-ul, am avut oarecum de ales intre Lexus IS-250 si asta. Nu am stat deloc pe ginduri ai iaca ce am luat. Unii vor zice ca-s defect. Poate, dar in asta ma simt eu mai bine ;)
0

Partajeaza acest subiect:

• (24 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic