mol, la Jan 20 2008, 02:28 PM, a spus:
Lasand latura sentimentala,nu reusesc sa-i vad excelenta in vreo directie.(excluzand --toate modelele sunt awd,benzinare--au inceput sa pice si astea).
Asta am mai auzit-o....poate te induri intr-o zi sa ne spui si noua ce asteptari ai TU de la o masina. Sau, care ar fi idealul tau din cele existente acum pe piata.
Noi, asta avem ... cu astea ne laudam.
Mai e vorba si de sofer, bineinteles. Uite, de exemplu, baiatul din videoclipul de mai jos: eu recunosc ca nu m-as incumeta sa fac asa cu a mea. Adevarat, un pilot de WRC face asta zilnic, dar pentru un sofer normal, nu e chiar la indemana oricui.
Beautiful Subaru Legacy GT
Eu, intr-un an, nici sa plec tare cu ea nu am reusit sa invat. Nu ca mi-am dorit in mod deosebit lucrul asta, dar mi-ar place sa plece asa si a mea:
Legacy Spec B
Deci, parerea mea: a concluziona ca masina e proasta dupa niste review-uri sau videoclipuri de pe net, fara sa o fi condus macar 100km, mi se pare o mare greseala. Pana la urma, nu stiu ce incerci tu sa faci...si nu sunt singurul care nu pricepe asta.
Hai sa ne definim pozitiile ca sa nu mai existe dubii.
Daca esti pus pe contradictie si facut misto in permanenta...zi-o clar de la inceput. Ca ne certam si creem flame-uri aiurea, ca prostii.
Pana una alta, cativa dintre noi am tot fost impreuna la drum, am mai facut si prostioare...asa ca, in principiu, cam stim ce poate fiecare si cand se opreste...daca se opreste.
Mie, de ex., nu-mi place sa merg cu Cata in tandem decat daca sunt eu in fata. Altfel, e total imprevizibil si faptul ca are o masina mult mai puternica decat a mea, ma ia de multe ori prin surprindere si pot sa gresesc. Deasemenea, cred ca nici lui nu prea ii place cu mine in fata ca eu nu prea ma bag in depasiri decat atunci cand stiu si sunt ferm convins ca am unde sa ma repliez. Dar astea sunt alte discutii... Ideea era ca sa nu te mai pui "Gigi contra" intruna ca deranjeaza.
Oricum, noi ne-am lamurit pana unde putem merge cu "joaca", dar mai sunt si altii pe forum care nu inteleg asta si intra, fara sa inteleaga despre ce e vorba, intr-o tabara sau alta si apoi e complet confuz de discutiile purtate.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 21 ianuarie 2008 - 02:12
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."