Audi Q7
Scris 04 octombrie 2006 - 04:14
Scris 04 octombrie 2006 - 04:36
Scris 04 octombrie 2006 - 05:17
DVS, la Oct 4 2006, 05:14 PM, a spus:
Bun, si in afara de X5, Touareg si XC90 ce SUV a mai luat 5 stele? Basini de Euroncap:
The Q7 has a seatbelt reminder for the front seating positions. However, the signal was not loud and clear enough to meet Euro NCAP's requirements
Scris 06 octombrie 2006 - 08:47
"Morala : daca vreti Q7 , mai degraba cumparati Clio"
nu inteleg care-i logica
Scris 07 octombrie 2006 - 01:33
Scris 12 octombrie 2006 - 12:35
Dee, la Oct 7 2006, 01:33 PM, a spus:
Problema pe care o are cu bordul care se rupe în caz de accident am trait-o noi pe pielea noastra (fata mea si-a rupt piciorul în accident).
Buna seara la toata lumea. Un prieten de pe alt forum mi-a spus ca ati deschis si pe garajul.ro un subiect despre accidentul meu si asa ca ma alatur voua pt a va da mai multe amanunte în direct. Sunt la dispozitia voastra pt a va raspunde la întrebari si comentarii.
Iata un rezumat în româneste al textului primului articol de pe site :
In acea zi de sâmbata, am plecat împreuna cu familia mea în vacanta în Franta (locuim în Belgia, lânga Bruxelles). Eu mergeam în fata cu cealalta masina a familiei, un Renault Espace, împreuna cu cei doi baieti ai nostri, iar sotia mea conducea Audi-ul Q7, cu fiica noastra ca pasager.
Dupa vreo 4 ore de condus, ajunsesem la vreo 125 km la sud de Paris, când, dintr-o data, vad în retrovizor Audi-ul Q7 condus de sotia mea plecând brusc spre dreapta si zburând efectiv în afara de autostrada.
Masina s-a izbit cu botul de taluzul de pamânt de lânga autostrada si a cazut pe partea dreapta a vehiculului, ramânând imobilizata în aceasta pozitie.
Am crezut ca s-a terminat cu ele, dar mare mi-a fost bucuria când le-am putut scoate tefere din masina, sotia mea suferind în urma accidentului de o fisura la stern (provocata de centura) si de un cucui imens în frunte (provocat de retrovizorul interior care s-a desfacut din cauza socului), iar fiica mea a iesit cu o fractura la laba piciorului drept, datorita deformarii provocate sub tabloul de bord de roata din fata pe dreapta, care s-a rupt în timp ce circula pe autostrada, în linie dreapta, la o viteza de aproximativ 130 km/ora.
Nici un airbag nu a functionat, masina fiind dotata cu toate airbagurile posibile. Ruptura rotii a fost provocata de bratul metalic (aluminiu) turnat care sustine roata, din cauza unui defect intervenit în procesul de turnare al piesei.
Puteti vedea detaliile fotografice care dovedesc acest lucru, pe site-ul meu - vedeti link-ul mai sus.
Din iulie 2006 si pâna astazi, 12 octombrie 2006, a avut loc doar o expertiza tehnica, pe date de 29 august. Toata lumea prezenta, inclusiv expertul de la Audi, era de acord ca avem de-a face cu o ruptura a bratului de sustinere, care a provocat accidentul, NICI O ALTA URMA DE IMPACT EXTERIOR AL UNUI OBIECT NEIDENTIFICAT NEFIIND PREZENTA LA MASINA. Piesele rupte au fost trimise pt analiza la Universitatea din Gand (Belgia). In timpul expertizei, expertii de la Audi nu au putut citi în computerul de bord al masinii (pentru a putea verifica daca este normal ca airbagurile nu au functionat), din cauza numeroaselor scurt-circuite, iar actualmente toata lumea asteapta rezultatul analizei tehnice de la Universitatea din Gand.
Audi nu a miscat nici un deget pâna acum, si continua sa raspândeasca minciuni în jur în toata Europa, la toti oamenii care le scriu în legatura cu acest accident. Eu voi continua sa va dau noutati pe site-ul meu http://accident-audi...skynetblogs.be/ si voi continua sa ma lupt împotriva lor. Continuati deci sa urmariti acest subiect si... astept reactiile voastre.
Scris 12 octombrie 2006 - 12:44
stiam de accidentul tau, am fost chiar si pe site, sincer sa fiu am citit prostit cap-coada.
De comentat accidentul in sine, nu cred ca mai am ce spune in afara de ce s-a spus deja.
Ma mira insa pozitia Audi, pana la urma au de suferit enorm dupa intamplari de genul acesta...
Tu le-ai cerut daune? Nu, nu te intreb cat, nu e treaba noastra, intreb pentru ca sunt curios daca le-ai cerut si daca ii dai in judecata...
Sotia si fata ta sunt in regula?
Scris 17 octombrie 2006 - 12:28
spining, la Oct 12 2006, 12:44 AM, a spus:
stiam de accidentul tau, am fost chiar si pe site, sincer sa fiu am citit prostit cap-coada.
De comentat accidentul in sine, nu cred ca mai am ce spune in afara de ce s-a spus deja.
Ma mira insa pozitia Audi, pana la urma au de suferit enorm dupa intamplari de genul acesta...
Tu le-ai cerut daune? Nu, nu te intreb cat, nu e treaba noastra, intreb pentru ca sunt curios daca le-ai cerut si daca ii dai in judecata...
Sotia si fata ta sunt in regula?
Toata lumea e ok, multumesc, fetele mele s-au refacut, dar trauma psihica va mai ramâne un timp.
Saptamâna trecuta vineri am fost din nou în Franta si m-am oprit la locul accidentului. Am avut un sentiment oribil, parca eram la cimitir, erau o multime de bucati rupte din masina împrastiate lânga autostrada.
Cei de la Audi au efectiv o pozitie speciala, saptamâna trecuta au avut întâlnire cu avocatul meu si i-au spus cu o candoare de necrezut ca ei de fapt nu stiu prea multe despre accidentul meu, în afara de ceea ce au citit pe site-ul meu.
Problema este ca legile în Europa nu sunt înca îndeajuns de puternice pentru a apara consumatorii în asemenea situatii. In America ar fi fost cu totul altfel, sistemul lor legislativ este diferit. Nu-mi pot imagina ce ar fi fost în România, cu diferenta ca probabil ca acest fel de caz ar fi gasit un ecou mult mai rapid în mass-media în România (din punctul asta de vedere nu am vrut sa fac prea mult scandal, de aceea am scris numai pe Internet). Dar oricum nu ma voi opri aici si voi face demersuri pe lânga Comisia Europeana, pt ca sunt si alte cazuri de care am luat cunostinta, Lamborghini cauia i se sparge discul de frâna la 200 la ora pe Autobahn, Volvo XC 90 care ia foc la 6 luni de la cumparare, etc. si oamenii aceia sunt si ei dispusi sa mi se alature pentru a încerca sa schimbam ceva în favoarea tuturor celor dare se pot gasi într-o situatie similara cu a noastra. Cine stie, poate ca într-o zi se va întâmpla si minunea asta ca si Dacia sa dea banii înapoi în cazul unor probleme tehnice. Macar sa nu intram degeaba în Europa, nu?
Deocamdata nu le-am cerut daune mai mult decât ceea ce nu am primit înapoi de la asigurare, este clar ca vor trebui sa plateasca, pt ca asigurarea casco nu da înapoi decât pretul masinii, nu si toate celelalte costuri colaterale (masini de închiriat, taxe platite degeaba, etc.). Pe de alta parte, Audi Belgia nu are voie sa discute (ordin de la Audi Ingilstad) si sa ia pozitie atâta timp cât nu a venit rezultatul de la analiza tehnica a fuzetelor de la Universitatea de la Gand. Cei care îi vor ataca primii vor fi asiguratorii de la AXA, pt ca ei au platit o masina noua pentru un accident cauzat de o problema tehnica.
#34 Vizitator_idv_*
Scris 17 octombrie 2006 - 11:38
Scris 18 octombrie 2006 - 12:29
In orice caz acum vad ca ai ales un R klasse 320 CDI,sa il stapaniti sanatosi si sa fitit feriti de problemele.
Scris 21 octombrie 2006 - 01:55
Scris 22 octombrie 2006 - 10:41
Scris 06 aprilie 2008 - 02:20
Urmariti noua poveste de groaza a Audi-ului Q7 pe http://accident-audi...skynetblogs.be/
Fisiere atasate
Scris 21 iunie 2008 - 05:26
spining, la Sep 4 2006, 02:43 AM, a spus:
una dintre ele era tractata pe autostrada soarelui (cel de la volan avea insa in continuare cotul pe geam, tigara in mana si privirea aia de "sunt sefu' la toti!"), una pe platforma (neaccidentata) si una abandonata pe Buc-Pitesti.
autobuzul asta e la inceput, sunt sigur ca se vor descoperi multe probleme la el.
Eu sincer tind sa nu cred ca e adevarat
Scris 22 iunie 2008 - 09:23
Scris 22 iunie 2008 - 09:33
Scris 22 iunie 2008 - 09:41
Cu toate astea, eu le prefer inaintea multor branduri. Poate si datorita faptului ca nu aspir la clasa "premium" de la ei.
La urma urmei, masini perfecte nu exista si nu vor exista niciodata.
Scris 23 iunie 2008 - 02:21
Scris 23 iunie 2008 - 08:56
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi