Masinile sunt din ce in ce mai proste, asta e clar.... si am constatat asta chiar "pe pielea mea"
Ca sa reduca costurile apeleaza la subcontractori selectati in primul rand pe criteriul pretului, ceea ce duce inevitabil la o scadere a calitatii. in plus, impinsi de piata sa scoata modele noi, le lanseaza netestate suficient... toti producatorii, nu numai Audi.
Am vazut personal sau am cunostiinta de masini noi (si destul de scumpe) care fie au luat foc fie au avut defectiuni majore si grave, chiar de noi.
Masina mea personala (VW Passat B6) a venit din fabrica cu motorul fisurat si a fost inlocuit numai dupa o luna de tziganeala cu PBN (care vroia doar sa-l repare, nu sa-l inlocuiasca)...
Concluza mela este ca indiferent de marca, trebuie sa ai noroc sa nimeresto o masina buna (ca la Dacie, pe vremuri), pretul platit si emblema de pe capota neffind o garantie de calitate. in plus, nu e bine sa cumperi o masina in primul an de viata al modelului (asa cum am facut eu!), pt ca atunci ies la iveala "bubele" si greselile de proiectare care abia dupa aceea sunt remediate.
Aceasta postare a fost editata de imircea: 09 septembrie 2006 - 07:35
Audi A6 3.0 TDI - quattro 232 CP / VW Golf 1,6 Tiptronic / Skoda Octavia 1.9 TDI - 90 CP (la tata)