audi a3 s3 search on yahoo-romana
voinea poate incepi de aici...:smoking:
AUDI SI CONCURENTA
Started by cata69, mai 17 2002 03:45
36 replies to this topic
Scris 04 iunie 2002 - 09:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 07 iunie 2002 - 10:35
ca fapt divers audi e pe primele locuri la cifre (fie ele si mici) de vanzare la noi, dar mercedes este inca primul.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 13 iunie 2002 - 08:44
danezule iti multumesc ca ai atasat poza pusa de mine cu o pagina inainte. cat despre "Bey,da' ce se-ntampla...de ce nu mai posteaza nimeni nimic?....nu neaparat pe topicu' asta...asa...in general...?????"
e treaba lor frate...
uite niste audi aici...
e treaba lor frate...
uite niste audi aici...

despre fotografie
despre fotografie
Scris 14 iunie 2002 - 07:54
corect
Citeaza
Originally posted by dixy2k
topicul sia cam atins scopul si sa cam racit ramine doar de referinte si de postat imagini.
topicul sia cam atins scopul si sa cam racit ramine doar de referinte si de postat imagini.
Scris 14 iunie 2002 - 07:55
Audi S3 cum vrea sa-si cumpere un prieten :jumpingheads:
Scris 17 iunie 2002 - 04:16
spatele o sa arate asa cu siguranta.
la anu e schimbarea (stiu de la un fan A3/S3 + all other Audi )
la anu e schimbarea (stiu de la un fan A3/S3 + all other Audi )
Citeaza
Originally posted by danezu
Voinea....ala e oare viitoru' A3?
Nu jtu da' arata beton...seamana cu prototipu' ala Steppenwolf, daca iti mai aduci aminte de el....
super mijto... A3 are multzi fani pe aici ...parca si lu' Accordat ii placea A3...
Voinea....ala e oare viitoru' A3?
Nu jtu da' arata beton...seamana cu prototipu' ala Steppenwolf, daca iti mai aduci aminte de el....
super mijto... A3 are multzi fani pe aici ...parca si lu' Accordat ii placea A3...
Scris 18 iunie 2002 - 10:22
2 motive maricele pt ca prietenul domnului voinea sa-si cumpere un A3.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 19 iunie 2002 - 09:27
eu zic ca sunt 2 motive bine intemeiate.
Masina actuala a omului. Un Golf IV. Bagati ochiu' la poza atasata.
Masina actuala a omului. Un Golf IV. Bagati ochiu' la poza atasata.
Scris 19 iunie 2002 - 10:24
TDi rules !
si eu sunt tare multumit de motorul meu.
si eu sunt tare multumit de motorul meu.
Citeaza
Originally posted by bogdan99
da e cam scump, da' ce motor, asta de 150 de cai. am vazut un test si comparat cu GTI are reprize mai bune. care e deci GTI-ul ?
eu am un tdi 110 signo. toate optiunile, climatronic, geamuri cu manivele electrice, jante 15' computer de bord, in fine asa era comandat de porsche cand eu l-am luat.
sunt mai ales multumit de temperamentul motorului. dixy o sa rada, da imi face o imensa placere sa apas pedala si sa simt cum sufla turbo-ul....

da e cam scump, da' ce motor, asta de 150 de cai. am vazut un test si comparat cu GTI are reprize mai bune. care e deci GTI-ul ?
eu am un tdi 110 signo. toate optiunile, climatronic, geamuri cu manivele electrice, jante 15' computer de bord, in fine asa era comandat de porsche cand eu l-am luat.
sunt mai ales multumit de temperamentul motorului. dixy o sa rada, da imi face o imensa placere sa apas pedala si sa simt cum sufla turbo-ul....
Scris 29 iunie 2002 - 05:11
Citeaza
Originally posted by danezu
Ca tot suntem la Audi ,dar:
Warning!!! RS6
inainte de a descarca imaginile luatzi un pumn de algocalmin sau distonocalm:
Ca tot suntem la Audi ,dar:
Warning!!! RS6
inainte de a descarca imaginile luatzi un pumn de algocalmin sau distonocalm:
Mmmmmmm .. o masina superba
Life must be taken one disaster at a time
Scris 29 iunie 2002 - 04:49
singura concurenta pt audi e bmw.

despre fotografie
despre fotografie
Scris 13 iulie 2002 - 07:19
nu sunt de acord. audi are multe avantaje. si mai multe serii de S si RS. 4x4 e si el un avantaj, mai rar pe bmw.
mercedes nu are ce cauta intre ele.
mercedes nu are ce cauta intre ele.

despre fotografie
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi