Noul Suzuki Vitara a fost descoperit la campania Kiss FM

0
450

Derulată în perioada aprilie/mai 2015 pe postul national Kiss FM, campania “Descopera noul Suzuki Vitara si poate fi al tau” a atras peste 26.000 de participanti care au urmat indiciile primite pe parcursul celor sase saptamâni.

Ovidiu Gheorghe - Suzuki Vitara

Tragerea la sorti a câștigătorului a avut loc în cadrul emisiunii matinale de la Kiss FM “Râzi cu Sergiu și Andrei”, Ovidiu Gheorghe fiind fericitul castigator al noului Suzuki Vitara. “Ascult Kiss FM în fiecare dimineata și am intrat repede în jocul propus de Sergiu și Andrei de a descoperi noul Suzuki Vitara. Nu știam foarte multe despre acest model, dar campania m-a facut foarte curios si am cautat mai multe detalii despre masina. Speram să castig acest premiu pentru ca masina mi-a plăcut foarte mult cum arata. Acum, că am intrat în posesia ei sunt și mai încântat și deja am programat prima ieșire de vacanta cu noua mea mașină”, a spus Ovidiu Gheorghe, care de acum va conduce un model Suzuki Vitara, cu motor de 1,6 litri pe benzină, nivel de echipare Cool. Ovidiu a primit cheile mașinii de la Alin Radu – Director General Suzuki România.

Ovidiu Gheorghe - Alin Radu

Noul Suzuki Vitara, disponibil și în România începând cu 1 aprilie 2015, se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare, 8 culori de caroserie, dar si sase combinatii bi-ton, pachetele Urban și Rudge de design exterior – interior, două motorizari economice Euro 6 de 1,6 litri pe benzina si diesel, disponibile cu cutie automată sau manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare.